Gyermeke születésnapjára készül, vagy szeretne több kisgyermeknek kedveskedni egy feledhetetlen nappal? Halloween party szervezésével nagy mosolyt csalhat a kicsik arcára! Kérje profik segítségét, akik a jelenlegi helyzetre való tekintettel, a szabályoknak megfelelően biztosítják a környezetet, és gondoskodnak a felhőtlen szórakozásról!

Október utolsó napjának estéjén sok gyerekekből álló csapat lepi el a települések utcáit, és édességeket gyűjtenek. A Mindenszentek ünnepét megelőző Halloweent más-más szokásokkal teszik az emberek különlegessé, mint például a töklámpás faragás, vagy a rémisztő, egyedi jelmezek viselése. A legtöbb kisgyermek rajong ezért a napért, ezért kiváló ötlet Halloween partyval kedveskedni. Ha gyermeke születésnapjának ünneplésére is készül, szintén érdemes ezzel a nagyszerű eseménnyel egybekötött Halloween partyt tartani.

Az EMI Gyerekprogramok szervezőiként örömmel vállaljuk a Halloween party tervezését és lebonyolítását! Több éves, magas szintű szakmai tapasztalattal nyújtunk segítséget annak érdekében, hogy a kisgyermekek csodálatosan érezzék magukat a Halloween partyn, és más eseményeken is. Különleges dekorációval, UV fényekkel, arcfestéssel készülünk. A nagyobbak számára ijesztő elemeket használunk fel, ha pedig kisebbek vesznek részt a programon, sejtelmes animációs kellékekkel varázsolunk különleges hangulatot. Akár születésnap megtartására készül, akár a hétköznapokat szeretné színesebbé varázsolni, számíthat ránk. Újra bevezettük a koronavírus elleni védekezésre vonatkozó szabályokat, amelyeket minden résztvevőnek be kell tartani. Szülők részvétele nélkül is lebonyolítható a Halloween party, kézfertőtlenítőt biztosítunk belépéskor, nagy figyelmet fordítunk a bérelt helyiség szellőztetésére és fertőtlenítésére. Animátoraink szájmaszkot viselnek, és lehetőséget adnak a kicsiknek saját, mókás maszk elkészítésére. Ha kormányzati szigorítás, vagy betegség miatt nem kerülhet sor az esemény megrendezésére, a foglalás rugalmasan lemondható.

Szerezzen bővebb információt az általunk nyújtott lehetőségekről a www.emi-gyerekprogramok.hu weboldalon, és okozzon örömet kisgyermekének egy feledhetetlen Halloween partyval! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-8244016-os telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com e-mail címünkre!