Az ejtőernyős ugrás olyan élményt ad, amit garantáltan soha nem felejtenek el a résztvevők, ám az elhatározás talán nem is olyan egyszerű, mint gondolnánk. Mindenképpen érdemes alaposan tájékozódni a részletekről, mielőtt eldöntjük, hogy 3500 méteres magasságból kiugrunk egy repülőgépből. Az nem kérdés, hogy megéri-e, néhány másik kérdés azonban felmerülhet az érdeklődőkben azzal kapcsolatban, hogyan érdemes felkészülni az ejtőernyős ugrásra. Lássunk ezek közül néhányat!

  • Milyen ruhában érkezzek a helyszínre? – A legfontosabb az öltözet kapcsán a zárt sportcipő, emellett kényelmes, sportos ruhadarabokat ajánlott felvenni az ugrás napján. Nyáron rövidnadrágot és egyszerű, gallértól, pántoktól mentes pólót tanácsos választani.
  • Viselhetek-e szemüveget, kontaktlencsét az ugrás során? – Mindkettőre van lehetőség. Speciális szemüvegre van szükség az ejtőernyős ugráshoz, ám ez alá a saját szemüvegüket is fel tudják venni a résztvevők.
  • Lehet-e enni, inni az ugrás előtt? – Nem kell amiatt aggódni, hogy felkavarodik az ugrók gyomra, bátran lehet enni, inni az ugrást megelőző órákban. Sőt, kifejezetten ajánlott fogyasztani valami könnyű ételt, üres gyomorral ugyanis nem ajánlott ugrani, mert könnyen leeshet a vérnyomás.

Már csak egyetlen, de annál fontosabb kérdés van hátra: Ön már felkészült az ejtőernyős ugrásra? Ismerje meg a Tandemcentrum csapatát, és nem lesz több kétely Önben, hiszen felkészült tandempilótákkal, biztonságos felszereléssel és rengeteg jókedvvel várjuk érdeklődőinket!

Látogasson el www.tandemcentrum.hu weboldalunkra, ahol bővebben informálódhat tevékenységünk részleteiről, megtekintheti árainkat, és ha esetleg bizonytalan, galériánk képei meggyőzik róla, hogy az ejtőernyős ugrást nem érdemes kihagynia! Amennyiben meglepne valakit ezzel a felejthetetlen élménnyel, nálunk ajándékkupon vásárlására is van lehetőség! Felmerülő kérdéseivel bátran keressen fel minket a +36-20-961-2900-as telefonszámon vagy a tandemcentrum@gmail.com e-mail címen!