A kültéri medence csúszda egy olyan élményelem, amit egyetlen fürdő sem tud nélkülözni. A látogatók a csúszdát és a vizet egymáshoz kapcsolják.

A csúszda  a nyári medenceélményt még teljesebbé tudja tenni. Egy izgalmas suhanást követő csobbanás és a strandoló máris elmerül a medence vízében, hogy aztán kacagva bukkanjon fel a víz alól. Egy csúszdás lesiklás soha nem elég, a csúszás, csobbanás olyan páros, amit csak nagysokára lehet megunni.

Csúszdázni mindenki szeret, de milyen csúszdán?

A csúszdázás nem ugyanolyan a színvonalú program, hiszen többféle csúszda is létezik. Ahány strand, fürdő vagy aquapark, annyiféle csúszdán lehet lecsúszni. A gyakorlott csúszdázók és a suhanás rajongói már határozott elképzelésekkel rendelkeznek arról, hogy milyen tulajdonságokkal kell bírnia egy igazán jó csúszdának.

Egyes csúszdák gyakori szépséghibája, hogy csúszás közben kisebb sérülést tudnak okozni. Ennek oka, hogy a csúszda több elemből van összeillesztve és az elemek találkozásánál csúszás közben bukkanó keletkezik. A vasbeton csúszda ezzel szemben egyetlen, öntött elemet jelent, így a tökéletesen sima csúszás élményét tudja nyújtani. Egyedülálló csúszda vagy egy teljes csúszdapark is kiépíthető több méretben és formában is.

A csúszda kültérre tervezve ellenálló az időjárással, a rendszeres használattal szemben is, mindez gyakorlatilag karbantartási igény nélkül tud megvalósulni. A medence egy vagy több, népszerű kiegészítővel lesz gazdagabb, a fürdő pedig több vendéget tud vonzani ilyen kedvelt élményelemekkel.

A saját készítésű Szavini csúszdák már bebizonyították, hogy rajtuk nem fog az idő. Az időtállóság önmagáért beszél, ez az egyik legjobb bizonyítéka annak,  hogy egy termék kiválóan képes teljesíteni. Az uszodatechnika világában stabil pozícióval büszkélkedő családi cégünk honlapját a www.szavini.hu webcímen találja meg az érdeklődő. A termékeinkről kérdezze bátran a kollégáinkat az itt szereplő elérhetőségeinken, a 06 23 545 310 telefonszámon vagy a szavini@szavini.hu email címen!