Már most biztosan tudja, hogy idén nyáron egy vízitúra is helyet fog kapni a programjai között? Akkor elérkezett az ideje annak, hogy az ábrándozást szervezési teendőkre váltsa, és leadja a jelentkezését a 2023-as vízitúra időpontok valamelyikére. Ne feledje, hogy halogatással múlik az alkalom, a legjobb helyek hamar elfogynak, ezért nem érdemes sokáig hezitálni!

Ha régóta vágyik rá, hogy egyszer részt vegyen egy igazán kalandos nyári programon, szeretne megtanulni evezni és szívesen felfedezné az élővilág rejtett titkait, akkor nem fér hozzá kétség, hogy a vízitúra Önnek való. Ám hazánkban sok különleges helyet lehet bejárni kenuval, amit az utazási irodák ki is használnak, és jobbnál jobb ajánlatokat biztosítanak, ezért nem mindegy, milyen programot néz ki magának.

Az ország keleti részén kanyarognak a legszebb folyóink, a Tisza, a Túr és a Szamos környéke mind egyedülálló természeti kincs. Ha vízitúra, akkor mindenképpen ebbe az irányba érdemes elindulni, de még ezen belül is számtalan programlehetőség kínálkozik. A helyszínen túl érdemes átgondolni azt is, hogy milyen hosszú legyen a túra, az ajánlatok között ugyanis vannak egy napos, de akár teljes hétre szóló programok is.

Ha már tudja, hogy merre indulna szíve szerint és menyi időt szeretne evezéssel tölteni, már csupán annyi a dolga, hogy körülnéz a 2023-as vízitúra időpontok között. A Vidám Delfin Utazási Iroda már meghirdette az idei túrákat, és a helyek napról napra fogynak. Érdemes minél előbb jelentkeznie, így ugyanis biztosíthatja a helyét a kiszemelt programon, ráadásul az előfoglalási kedvezményt is kihasználhatja.

Kattintson a www.vizitura.com weboldalra és tekintse át a 2023-as vízitúra időpontokat! A honlapon megtalálhatja a részletes programterveket, és amint eldöntötte, melyik túra érdekli, máris leadhatja jelentkezését az online foglalási rendszeren keresztül. Ha kérdésére nem kapott választ a leírásokból, forduljon hozzánk bizalommal a +36-30-230-9698-as telefonszámon vagy a vizitura@vidamdelfin.hu e-mail címen!