Szeretne kikapcsolódni, a fárasztó munkanapokat maga mögött hagyni? Érdeklődik a hagyományok iránt, szívesen vesz részt különféle eseményeken? Kiváló ötlet Márton napra szállást foglalni, és különleges helyszínt választani, ahol libatort tartanak, és egyéb nagyszerű lehetőségekkel is várják!

Más ünnepnapokhoz hasonlóan a Márton napnak is megvannak a saját népszokásai. A jellegzetes nap november 11-e, ősidők óta ezzel kezdődik a téli évnegyed. A régi hagyomány szerint ha ezen a napon esik a hó, enyhe tél lesz, amennyiben pedig nem esik hó, zord, havas télre lehet számítani. Minden évben rendeznek különféle programokat, a szálláshelyeken is tartanak Márton napi lakomákat. Ha úgy érzi, hogy jól esne egy kis pihenés, és szeretne a mindennapokról megfeledkezni, megéri ezt az alkalmat kihasználni. Márton napi libatorra szállást érdemes vidéken, egyedülálló környezetben keresni, ahol megismerkedhet a falusi életmóddal, sok érdekes dolgot tudhat meg a hagyományokról, és nagyon jó ételeket fogyaszthat a szálláshely éttermében.

Különleges ételekkel, és finomabbnál finomabb borokkal várjuk Márton nap alkalmából Sokoró Fogadónkban! 2020. november 13-15 között egyedülálló rendezvénnyel köszöntjük a hozzánk érkező vendégeket, ezért érdemes Önnek is bennünket választani, ha Márton napra szállást keres. November 14-én este élőzenés mulatsággal tesszük feledhetetlenné a nálunk töltött időt. Családias környezetben pihenheti ki magát, és színvonalas programokon vehet részt. Kényelmes, stílusos szobáinkban megfeledkezhet a fárasztó hétköznapokról, és lehetősége van fürdőzni, szaunázni, valamint jelentkezhet masszázsra is. Szerezzen részletes információt a Márton napi szállás ajánlatunkról, és tájékozódjon részletesen a sportolási lehetőségekről is a www.sokorofogado.hu weboldalon!

Foglaljon Márton napra szállást időben! Kapcsolódjon ki gyönyörű vidéken, töltsön néhány kellemes napot nálunk! Ha Márton napi libatorra szállást keres, megéri bennünket választani! Érdeklődjön a szabad helyekről, és tegye fel egyéb kérdéseit is bizalommal! Készséggel állunk a rendelkezésére a 06-96-549002-es telefonszámunkon, vagy a sokorofogado@gmail.com e-mail címünkön!