Élménydús programot keres a fővárosban? Szívesen tekintené meg a nevezetességeket, de nem szeretne tömegközlekedési eszközökön utazni, és az autót sem részesíti előnyben a dugó miatt? Remek lehetőség a kikapcsolódásra a segway túra Budapesten!

A segway kétkerekű jármű, mégsem hasonlít a kerékpárhoz. Használata semmiféle erőkifejtést nem igényel, mivel önegyensúlyozó és elektromos hajtású. Ennek köszönhetően korosztálytól függetlenül szinte bárki könnyedén közlekedhet vele. Rendkívül sokrétű a felhasználási területe, hiszen igénybe vehető a munkába járás során, és kiemelt szerepet tölt be a turizmusban is.

Már hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a segway használat. Sikerét annak köszönheti, hogy nagy távolságok is bejárhatók vele. Kiváló ötlet segway túrára Budapesten jelentkezni, ha kirándulni szeretne, kíváncsi a híres nevezetességekre, vagy ha olyan programra jelentkezne, amit a szabadban szerveznek. A párjával, a családjával, vagy a barátaival együtt is részt vehet segway túrán Budapesten. Nem kell a tömegközlekedési eszközökre várni, és figyelembe venni a körülményeket, hiszen segway túrán Budapesten megszűnnek a korlátok. Rövidebbnek tűnnek a távok, gyorsabban és kényelmesebben juthat el a kijelölt célba, ha kihasználja ezt a nagyszerű lehetőséget.

Egyéni igényei szerint, az Önnek megfelelő időpontban, környezetbarát módon juthat el azokra a helyekre a fővárosban, amelyekre a leginkább kíváncsi, ha segway-jel indul útnak. Előre megszervezett segway túrán Budapesten a nyári melegben is jól érezheti magát. Bővebb információért látogasson el www.bestwaysegway.hu honlapunkra!

Tekintse meg a főváros látnivalóit egyedülálló módon, jelentkezzen segway túrára Budapesten! Válassza ki az Ön számára megfelelő időpontot és programot, majd jelezze felénk a részvételi szándékát! Hívjon bennünket a 06-30-962-1812-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a tours@bestwaysegway.hu e-mail címünkre, mindenben szívesen segítünk!