mobil ház lehetőségekkel van tele, hiszen új nyaralóvá is válhat. Ez az épület egy új nyaraló is lehet, ha Ön úgy dönt!

A hétvégi ház egy kényelmes menedék, ahová bármikor el lehet vonulni, ha úgy érzi, hogy pihenésre, elvonulásra van szüksége. A nyaraló nem jelent feltétlenül luxust, de nem is lehet bármilyen árkategóriában vásárolni bárkinek. Az építkezés hosszadalmas, költséges és számos buktatót rejt magában. A használt ingatlanok vagy drágák vagy felújításra szorulnak vagy nem tetszenek Önnek? Van még egy lehetőség arra, hogy boldog nyaraló tulajdonos váljon Önből, anélkül, hogy egy vagyont kellene költenie, ez pedig a mobil ház építés!

mobil ház segít abban, hogy a nagy beruházással járó nyaraló építkezést ki tudja váltani és abban is, hogy szerényebb büdzséből is ki tudja hozni az új hétvégi házat. Gyakran előfordul, hogy egy leendő nyaraló tulajdonosnak határozott elképzelése van arról, hogy hol szeretne saját nyaralót. Egy tó partján, a hegyekben, a kedvenc vidéki településén, de nem talál eladó vagy megfizethető ár kategóriába sorolható ingatlant. A mobil ház megvásárlása, illetve építtetése erre a problémára is megoldást jelent. A mobil ház megépíttetése több előnnyel is jár, például egy, a megrendelő által választott telken lehet építkezni, ott, ahol szeretné a tulajdonos.

mobil ház egy fa vázas, könnyűszerkezetes épület, ami azt jelenti, hogy az építkezés ideje rövidebb és az időjárástól független projekt. A mobil ház komforttal felszerelve, fűtéssel, hőszigeteléssel, akár kulcsrakész állapotban elkészül a megbeszélt  határidőre! Gondoljon már most arra, hol fog nyaralni és építtessen egy új nyaralót a kedvenc üdülőhelyére!

mobil házakról és azok megépítéséről gyűjtsön még több információt a www.fa-lak.hu webcímen található honlapunkról! A fa-lak@gmail.hu email címen vagy a +36-70-277-24-72 telefonszámon a kollégáink ellátják a legfontosabb részletekkel. Lépjen velünk kapcsolatba és legyen már idén nyáron egy vadonatúj hétvégi háza a Faszerkezetes Ház Kft. jóvoltából!