Nyári reklámajándékokkal is meg tudja lepni a vízpartra készülőket! A reklámajándékok nyárra mindig nagy sikert aratnak a nyaralók körében!

A nyaraláshoz szükséges strandfelszerelésekből szinte mindegyik lehet akár promóciós termék is! Nagyon népszerűek a szezonális holmik, főleg azok, amiket ajándékba kapnak a vásárlók. Az olyan kiegészítők, mint a napernyő, a napozóágy, nem tartoznak a legolcsóbb dolgok közé. Egy nyári reklámajándékként kapott vagy megnyert napernyő viszont már sokkal megbecsültebb promóciós termék lesz azoknak, akik napokat, heteket töltenek a standon hűsölve a nyaralás közben.

A napernyő mellé még rengeteg, egyéb nyári reklámajándék is felsorakozhat. A családosokra gondolva lehet például különböző, logózott strandjátékokat, illetve matracot rendelni vagy praktikus strandtáskát, piknik takarót is készíttetni egy nyári promócióhoz. A strandolás alapvető kelléke a strandpapucs és a strandtörölköző, ezek általában fogyóeszközök is, mert gyorsan tönkremennek, könnyen el lehet hagyni ezeket a holmikat. A nyári reklámajándék lehet a hűsölést támogató kiegészítő is. A szalmakalap stílusos darab, egy trendi napszemüveggel társítva divatos megjelenést kölcsönöz a strandon. Némi elemózsiára na és frissítőre is szükség van az egész napos ejtőzéshez. Ehhez is tudunk ajánlani megfelelő nyári reklámajándékot, hűtőpoharat, hűtőtáskát, legyezőt vagy kis, kézi ventilátort.

nyári reklámajándékokból nagyon sokféle terméket tudunk felvonultatni. Győződjön meg róla Ön is és látogasson el a www.dualreklam.hu weboldalra, ahol a  Duál Reklámstúdió és Kereskedelmi Kft. termék választéka várja! A kollégáink minden segítséget megadnak a vevőknek ahhoz, hogy a terveik szerint tudjanak rendelni tőlünk. Ehhez nem kell mást tennie, csak felvenni a kapcsolatot valamelyik, megadott elérhetőségünkön! A 410-2672, 410-4163, 410-7319, 410-6376 telefonszámok bármelyikén vagy a dual@dualreklam.hu email címen tud informálódni a megrendelhető, illetve logózható nyári reklámajándékokról!