Osztrák kalandpark is lehet a kikapcsolódás színtere, ha a Hotel Mallnitz szobáinak egyikében száll meg! Ha a nyári hónapokban sem tud lemondani az extrém kalandokról, nálunk garantáltan megtalálja, amit keres!

Karintiát a legtöbben a síparadicsomokkal azonosítják, ami nem meglepő, hiszen a téli hónapokban valóban a síelés és a snowboardozás kapja a főszerepet a környéken. Az extrém sportok rajongói izgalmas pályákon tehetik próbára tudásukat, és ősztől egészen tavaszig bármikor átélhetik ezt a lenyűgöző élményt, amikor csak kedvük tartja. De milyen szabadidős lehetőségek vannak nyáron azok számára, akik élményekben gazdag programokra vágynak, és nem érik be a kirándulással?

Több nagyszerű osztrák kalandpark is várja látogatóit, amiket az aktív kikapcsolódás szerelmeseinek mindenképpen érdemes kipróbálniuk. Másfajta élményeket lehet szerezni ezeken a helyeken, mint a sípályákon, de a szédítő mélységek és magasságok itt sem maradhatnak el, ahogyan a száguldás élménye sem hiányozhat, csupán a környezet alakul át egy kicsit. Ha az úti cél valamelyik osztrák kalandpark, a felnőttek mellett természetesen a gyerkőcök sem unatkozhatnak, hiszen kicsiknek és nagyoknak egyaránt garantált a felhőtlen szórakozás. Az egyetlen, ami beárnyékolhatja a programokat, hogy igazodni kell a nyitvatartáshoz, és az esti órákban búcsút kell inteni a pályáknak. Annak tehát, aki ilyen kikapcsolódásra vágyik, nem érdemes egyetlen napra terveznie, a legjobb megoldás keresni egy szállást, amihez közel van a kiszemelt osztrák kalandpark.

A Hotel Mallnitz pontosan ilyen hely, a szállás közelében ugyanis két nagy hírű osztrák kalandpark is található! Bármelyik osztrák kalandpark érdekli, mindössze 15-20 kilométeres távolsággal kell számolnia, így pedig biztosan nem utazással, hanem színtiszta kikapcsolódással telhetnek majd a nyaralás napjai. A www.mallnitzappartements.com weboldalon bővebben tájékozódhat a közeli kikapcsolódási lehetőségekről, és akár azonnal le is foglalhatja szállását, ha pedig kérdése lenne a témában, készséggel állunk rendelkezésére a +36-20-299-0005-ös telefonszámon!