Skullcandy Sesh EVO True Wireless fülhallgatóval határtalanul áradhat a zene, nem akadályozza meg semmi, hogy bármilyen tevékenység közben felcsendülhessenek a kedvenc dallamai vagy éppen az aktuálisan hallgatott podcast-je, de filmnézéshez is ugyanolyan ideális eszköz. A szabadidejében is állandóan a fején van a fejhallgatója, a fülében a fülhallgatója? Egy eredeti  Skullcandy Sesh EVO True Wireless fülhallgatóval a legkényelmesebb a zenehallgatás és minden, zenehallgatás közben végzett tevékenység. A márka legnépszerűbb modellje az, amit a kezében tart, próbálja ki és garantáljuk, hogy soha többé nem akar majd más eszközzel zenét hallgatni! Amellett, hogy a  Skullcandy Sesh EVO True Wireless fülhallgató tökéletes hangzást biztosít és kimagasló zenei élményhez teremti meg a technológia feltételeket, még számos, olyan funkcióval és tulajdonsággal is el van látva, amiknek köszönhetően semmi sem rontja el a zenehallgatás élményét.

A  Skullcandy Sesh EVO True Wireless fülhallgató kompakt mérettel rendelkezik, a tokja a zsebben is elfér, elhagyni sem lehet, mert egy külön erre a célra tervezett alkalmazáshoz használatával bárhol az elveszett fülhallgatók nyomára lehet bukkanni. Nyugodtan kimerészkedhet vele a természetbe, edzőterembe, magával viheti a nyaralásra vagy a városi kerékpározáshoz is, mert víz, por, izzadtság álló. Nincsen zsinórja sem, tehát nincs belegabalyodás veszély, ahogyan balesetveszély sem. Több órányi üzemidővel működik, gyorsan tölthető, így nem érhet meglepetés sehol, hogy néma csendbe borul a fülhallgató a zeneszám közepén.

A Case Trade Kft. által forgalmazott  Skullcandy Sesh EVO True Wireless fülhallgatókról a www.headphones.hu webcímen tud tájékozódni, ha minél előbb szeretne saját, új fülhallgatókat a kedvenc színében. A 36 30 22 79 793 telefonszámon és a shop@casetrade.hu email címen is elérheti kollégáinkat, akik készséggel válaszolnak a  Skullcandy Sesh EVO True Wireless fülhallgatókkal és egyéb termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseire!