tábormenünek nem kell ehetetlen kotyvaléknak lennie, a gyerekek a nyári táborozás ideje alatt is ehetnek finomakat! A menza jellegű ételekkel nincsen semmi baj, ha azok ízletesek, táplálóak, pozitív értelemben házias jellegűek. A tábori étkeztetésnek meg kell küzdenie azokkal a kihívásokkal, amik az iskolák, óvodák konyháin is jelen van. Nagy mennyiségben kell sok gyerekre főzni, általában korlátozott költségvetéssel. Mégis sikeresen lehet venni ezt az akadályt is a megfelelő konyhával és kollégákkal, akik lelkesen működnek közre a munkában.

tábormenü általában helyben készül a tábor lehetőségeitől függően vagy pedig megrendelik a napi élelmet a tábor résztvevői számára. Rendelje meg tőlünk a tábormenüt minden napra, az egész szezonra és garantáljuk, hogy a gyerekek minden étkezés után megnyalják a tíz ujjukat! A gyerekek gyakran még válogatósak, szeretnek csak pár dolgot enni, nehéz a kedvükben járni, ha ételről van szó. Mi olyan tábormenüvel készülünk, ami változatos, egészséges és nem utolsó sorban szerethető is. Különböző nagyságú adagok megrendelésére van lehetőség és a speciális kéréseket is igyekszünk teljesíteni, tekintettel a mentes ételekre, illetve az allergiás, diétás, ételintoleranciával kapcsolatos kérésekre. Ha tőlünk rendeli a nyári tábor menüjét, nem marad a tányérokon maradék, sőt, még repetát is követelni fognak a gyerekek!

A tábormenü is hasonlóan minőségi, szerethető és változatos a napi menüinkhez képest. A www.csomorolangos.hu webcímen a Csömöri Étkezde finomságaiból szerezhet ízelítőt, ha végigböngészi étlapunkat, illetve aktuális menüsorainkat. Forduljon bizalommal az étkezdénkhez, ha nyári gyerek táborok számára szeretne minőségi étkeztetést szervezni! Örömmel vállaljuk a feladatot és mindig sikeresen oldjuk meg a kihívást! A tábormenü rendelésről és a lehetőségekről szívesen nyújtunk bővebb felvilágosítást a weboldalunkon feltüntetett elérhetőségek bármelyikén. Lépjen kapcsolatba kollégáinkkal a rendeles@csomorilangos.hu email címen vagy pedig a 36 20 43 38 464 telefonszámon!