Szereti a hajókirándulásokat? Utazott már bérelt hajón? Ha nincs saját vízi járműve, karibi hajóbérléssel megvalósíthatja álmait. Élvezetes programban lehet része, amennyiben él ezzel a lehetőséggel.

Szinte mindenki számára kedvelt időtöltés a vízparton és a vízen való utazás. Bizonyára Ön is szívesen vesz részt vízi programokon, és örömmel látogatja a vízparti helyeket, a szebbnél szebb látványosságokat. A fürdés mellett sok más lehetősége van, melyek közül az egyik a hajókirándulás. A menetrendszerinti hajók behatárolják a napirendjét. Mivel sokan vesznek részt ezeken az utakon, ezért nem olyan kényelmes és szabad az időtöltés, mint egy külön bérelt vízi eszközzel. A karibi hajóbérléssel felejthetetlen pillanatai lehetnek. Csak Ön és családja vesz részt, sajátjának érezheti a hajót, nem kell igazodnia semmiféle időponthoz, a bérlés ideje tetszőleges. Karibi hajóbérlés alkalmával egyedileg készített programokat tervezhet bármilyen úti céllal, minden kedvelt kikötőben megállhat, és az ott tartózkodás után bármikor tovább indulhat. Kérheti hajóvezető segítségét, aki nagy tapasztalattal végzi a munkáját, így Ön önfeledten szórakozhat. Ha szeretné kipróbálni magát, mint kapitány, erre is van lehetősége. Vezetheti Ön a vízi járművet, mivel jelentkezhet az út előtt hajóvezetői tanfolyam elvégzésére.

Megbízható, tapasztalt szakemberek segítségével indulhat útnak a vízen, ha felkeresi cégünket, a Sail-ing Kft.-t. Rendszeresen szervezünk programokat, és lehetőséget adunk arra, hogy az igényeinek megfelelő hajóúton gazdagodjon felejthetetlen élményekkel. Nálunk megoldható a karibi hajóbérlés, amely során kiválóan érezheti magát párjával, családjával vagy barátaival együtt. A különleges karibi hajóbérlésen kívül más szolgáltatásokkal is várjuk, mint például a tengeri vitorlás tanfolyam. Bővebb információért keresse fel a www.sail-ing.hu weboldalt!

Próbálja ki, milyen a nyílt vízen hajózni! Vegyen részt színes programon, karibi hajóbérléssel! Érdeklődjön a 06-30-3972919-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az office@sail-ing.hu e-mail címünkre!