Egy thermo medencetakaróval a beltéri medence vize nem hűl le! Az eredeti vízhőmérsékletet egyszerűen meg tudja őrizni, plusz fűtés nélkül is!

thermo medencetakaró egy olyan medence kiegészítő, ami nem tartozik a luxus vagy hasznosság szempontjából felesleges kategóriába sorolható termékek közé. A beltéri medencéket hűvösebb időben fűtéssel teszik kellemesebbé, a vizet egy meghatározott hőmérsékletre fűtik. A thermo medencetakaró segítségével a fűtött víz nem hűl ki olyan gyorsan. A minőségi medence kiegészítő használatának több előnye is van. Azon kívül a nyilvánvaló előnyön kívül, hogy a medence vize a beállított hőmérsékleten marad, spórolni is tudnak a tulajdonosok, illetve az üzemeltetők a költségeken. Ehhez azonban olyan termék megvásárlására kell beruházni, ami valóban meg tud felelni az elvárásoknak is. A thermo medencetakaró, amit a választékunkból meg tud vásárolni, egy ilyen kiegészítő. A különleges tulajdonsága az alapanyagában található meg, ami zárt cellás polifoam, 5 mm vastagságban. A medencével harmonizáló kék színben készül, dekoratív, kasírozott fóliával a tetején. Ahelyett, hogy a kihűlő, üresen tátongó medencét mutatná, fedje be thermo medencetakaróval, amikor nem használja, így olyan lesz, mintha csak éppen akkor készítette volna elő úszáshoz. A thermo medencetakaró kiváló hőszigetelő képességét beltéren érdemes kihasználni, hiszen a medence használatát egyszerűbbé tudja tenni és kevesebbet kell foglalkozni az előkészítéssel.

A medence kiegészítőkből kínálunk a vásárlóinknak minőségi termékeket. Azoknak ajánljuk a szolgáltatásainkat és a termékeinket, akik szeretnék a medencéjüket hosszú távon jó állapotban használni és a fürdőzés élményét maximálisan kiélvezni. A thermo medencetakaró és a többi termék jó áron elérhető, csak ki kell választania és meg kell rendelnie. A részletes tájékoztatásunkat kérje a www.szavini.hu webcímen működő honlapunkra lépve! A weboldalon szerepelnek a Szavini Kft. elérhetőségei, a Szavini@szavini.hu email cím és a 06 23 545 310 telefonszám.