Feszült, fáradt, és szeretné a stresszes hétköznapokat maga mögött hagyni? Kiemelkedő alkalom ünneplésére készül, de nem tudja, hol foglaljon szobát? Mátrai szálláson feltöltődhet, páratlan környezetben tartózkodhat, párjával vagy családjával együtt is érdemes erre a környékre látogatni.

A megfelelő mennyiségű pihenés az egészséges életmód alapvető feltétele. A szervezet akkor tud probléma nélkül működni, ha regenerálódik. A legtöbb esetben kevés az otthon töltött idő. Biztos, hogy Ön is felfigyelt már arra, hogy nem mindig tud megfelelően kikapcsolódni a megszokott környezetben. Érdemes rendszeresen ellátogatni az ország népszerű pontjaira, ahol tökéletesen érezheti magát. Egész évben lehetősége van mátrai szállást foglalni, ahol magas színvonalú szolgáltatást vehet igénybe. Ha legalább egy hétvégét panzióban tölt, máris sokat tehet az egészségéért, a sikerért, hiszen felszabadultabbá válhat, energiával feltöltődve térhet vissza a lakóhelyére és a munkahelyére.

Egész évben nagyszerű ajánlatokkal állunk rendelkezésére a Hotel Annában. Mátrai szállásunkon teljes körű szolgáltatást vehet igénybe, hiszen nem csak az igényesen kialakított szobát biztosítjuk, hanem étkezhet, használhatja a wellness részleget, és egyéb szabadidős programokkal is várjuk. Az év végéig több kiemelt időszak csomagajánlatai közül választhat, minden hónapban találhat kedvező lehetőséget. A hétvégék a panzióban arra szolgálnak, hogy megfeledkezzen a hétköznapokról, feltöltődjön, és nagyszerű élményekkel gazdagodjon. A következő kiemelt hétvége a panzióban az október 23-i hosszú hétvége. Kényelmes és hangulatos szállással, bőséges svédasztalos reggelivel, félpanziós vacsorával várjuk. Wellness szolgáltatásainkba beletartozik a medence, a jacuzzi, a finn-szauna, a gőzkabin, és a relax-sarok korlátlan használata. Informálódjon az árakról, és olvasson részletesebben mátrai szállásunkról a www.anna-hotel.hu weboldalon!

Engedje meg magának a kikapcsolódást, a feltöltődést, és utazzon el! Látogasson el az ország egyik legszebb tájára! Töltsön kellemes hétvégét a panzióban! Foglaljon helyet, és tegye fel kérdéseit bizalommal a 06-30-5596593-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@anna-hotel.hu e-mail címünkre!