Az őszi, téli időszak beköszöntésével általában mindenki egy kicsit lehangolttá válik, hagyjuk, hogy a borús idő rányomja bélyegét a hangulatunkra is. Ilyenkor háttérbe szorulnak a szabadidős tevékenységek, különösen azok számára, akik a pihenést csak evezéssel egybe kötve tudják elképzelni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a téli hónapokban semmit sem tehetünk a programok szervezéséért. Ez az időszak a tervezésé, ilyenkor érdemes egy fotelben ülve, forró teát kortyolgatva megtervezni a jövő évi nyaralást.

Ha korábban már részt vett a szervezett vízitúrák egyikén, tudja, hogy milyen egyedülálló időtöltés ez, mely során egyszerre van jelen az aktív kikapcsolódás és a környezet felfedezése. Ha pedig még nem volt szerencséje ilyen programhoz, de mindig is szerette volna kipróbálni, itt az idő! Számos lehetőség van, amiket tanácsos számba venni a tervezésnél. Kifejezetten népszerű opció a tiszai vízitúra, de más hazai folyón is érdemes evezni, hiszen mindnek van egy sajátos hangulata.

Amennyiben érdekli egy vízitúra 2021-ben, érdemes körülnéznie a Vidám Delfin Kft. és Utazási Iroda ajánlatai között! Nálunk már most lefoglalhatja helyét a kiszemelt vízitúrára, ami számos előnnyel jár. Ha elintézi a jelentkezést, biztosan nem marad le a kiszemelt vízitúráról, és pontosan tudni fogja, mikor érkezik el a várva-várt időpont, amikor kezdetét veszi a kikapcsolódás. Ezen felül anyagilag is jól jár, ha igénybe veszi az előfoglalási opciót, hiszen utazási irodánk kedvezményeket biztosít azok számára, akik még a szezon megkezdődése előtt jelentkeznek vízitúrára 2021-ben.

Szeretné tudni, hogy pontosan milyen ajánlatok várják érdeklődőinket? Ha már most szívesen lefoglalná a helyét a jövő évi vízitúrák egyikére, látogasson el www.vizitura.com weboldalunkra, és nézzen körül nálunk! Kérdéseit szívesen megválaszolják munkatársaink, ha kapcsolatba lép velünk a +36-30-230-9698-as telefonszámon vagy az iroda@vidamdelfin.hu e-mail címen. Használja ki az előfoglalási opciót, és nyaraljon velünk!