vízitúra szezonja idén is elérkezik, ne maradjon le róla! A Tisza és a mellékágai megannyi gyönyörű helyszínt és csodás látványt rejtenek, amiken keresztül evezni többször is érdemes. Nem véletlenül van a vízitúrának annyi rajongója, mert egyedülálló élményt nyújt, amit a természetben tapasztal meg az ember. Májustól októberig lehet suhanni a kajakokkal és kenukkal a lágyan fodrozódó víztükrön, hogy csendben meglessük a vízivilág titkos életét és egyszerűen csak jól érezzük magunkat a természetben.

vízitúra nem mindenkinek való, de mindenki kipróbálhatja egyszer. Miután kipróbálta a tiszai vízitúrát, rá fog jönni, hogy Önnek való e. Szeret az első pirkadattal kelni, hogy evezőt ragadjon és a madarakkal együtt keljen útra, amikor még mások az igazat álmát alusszák? Szívesen figyeli maga körül az állatvilágot, gyönyörködik a természetben, élvezi a csendet és az állatvilág hangait? Nem riasztják vissza az olyan kihívások sem, mint a reggeltől estig tartó, több kilométeres evezés? A vízitúra aktív szabadtéri kikapcsolódás, aminek van egy szemlélődő oldala is. Azok találják meg ebben az időtöltésben a számításaikat, akik szívesen vesznek részt szabadtéri programokban, teszik próbára a teljesítő képességüket és szívesen hagyják magukat  elbűvölni a természet csodái által. Aktív és pihentető kikapcsolódás találkozik egy vízitúrán és mindkettő jól kiegészíti egymást.

A www.vizitura.com webcímen található honlapon a Vidám Delfin Kft. és Utazási Iroda gyűjteményéből válogathat mindenki, aki a vízpartra tervezi az idei nyarát. Keressen minket bizalommal, amennyiben megtetszett Önnek valamelyik egy vagy több napos 2021-es vízitúra! Evezzen a Tisza, a Szamos, a Túr vagy az Öreg Túr vizein, kiránduljon úgy, ahogyan még eddig soha! A honlapon a legfontosabb információkat tettük közzé, így ha további kérdései vannak a vízitúrákról, járművekről, fizetésről, lépjen velünk kapcsolatba  a +36 42 443 519, +36 42 504 306 telefonszámon vagy az iroda@vidamdelfin.hu email címen! Ne feledje előfoglalási akciónkat, foglaljon hamarabb, hogy kevesebbet fizessen ugyanazért az élményért!