Vízitúrák a Tiszán hétvégi evezőknek! Evezzen velünk, töltsön pár napot a vízen, pihenjen a természetben!

vízitúra a Tiszán olyan természetközeli program, amit az aktív pihenés rajongóinak nem szabad kihagyni. Az igazi Tisza rajongók egy hétre is le tudnak költözni a vízre, de azokra a túrázókra is gondoltunk, akik a rövidebb utakat preferálják.  A vízitúra a Tiszán egy hétvégére is szólhat vagy akár több hétvégére is. Minden túrázónak ajánljuk a hétvégére szervezett vízitúrákat, akik a legrövidebb evezést szeretnék választani. Nincs ideje egy hétre elszabadulni a hétköznapokból, de a munkaszüneti napokon szívesen kikapcsolódna a természetben? A hétvégi vízitúra a Tiszán az ilyen tervekhez illik tökéletesen.

A pár napos kirándulás is hihetetlenül feltöltő tud lenni, amikor nem az irodában ül vagy a kanapén filmezik, hanem aktívan élményeket gyűjt. A rövid vízitúrák a Tiszán ugyanolyan élménygazdag kiruccanások lehetnek, mint a hosszú utak. Válasszon a hosszú hétvégi vagy a hétvégi utak közül és jelentkezzen a szabad helyek függvényében!

A hétvégi vízitúra a Tiszán egy jól összesűrített kaland, amiben minden helyet kap pár napban. Az evezés a kijelölt túra útvonalon minden résztvevőt átmozgat, miközben a természethez a legközelebb  érezheti magát. Csak evezzen, érezze jól magát, feledkezzen meg a munkáról és legyen jelen a vízen! A vízitúra a Tiszán nem csak egy hétvégére szól, ha tetszett a program, akkor várjuk szeretettel a következő héten is! Egy belföldi kiránduláshoz nem is választhatna jobb programot, mint a Tiszát és környezetét központba állító vízitúrát!

Az aktuális vízitúrákat csokorba gyűjtöttük a  www.vizitura.com honlapon, itt tudja kiválasztani azt a programot, ami illik a céljaihoz. A Vidám Delfin Utazási Iroda túrái egész nyáron elérhetőek a szezon végéig, így van lehetősége akár többször is csatlakozni hozzánk, ha megtetszett az első evezés! A részletekről tájékozódjon a honlapunkon szereplő elérhetőségeken, hívjon a  06-42-443-519, 06-42-504-30 telefonszámokon vagy pedig írjon nekünk üzenetet a vizitura@vidamdelfin.hu email címre!