Vízitúrák szállással a Tisza partján. Velünk minden résztvevő evezhet, kikapcsolódhat és kényelmes szálláson aludhat.

Fedezze fel a Tisza és mellékágainak csodálatos világát, üljön velünk kenuba, kajakba, ragadjon evezőt és érezze jól magát a természetben! A természetben töltött idő nem feltétlenül jelenti azt, hogy kényelmetlen helyen kell aludnia vagy lemondani minden komfortról. A mi vízitúráink szállással együtt, több napos turnusokban indulnak, a pár napostól az egy hetesig. A Vidám Delfin vízitúrák szállással, a Tiszabecsen található bázisról indulnak el a tervezett útvonalak bejárására, de van egy másik kempingünk is. Minden résztvevő bérelt kajakon vagy kenun vághat neki a kalandnak, az evezésnek, kirándulással, strandolással, felfedezéssel.

A tiszabecsi bázis azért is ideális szállás, mert innen indulva minden vízitúrázó, kezdő és haladó is találhat olyan útvonalat, ami megfelel a saját szintjének, illetve kalandvágyának. A vízitúrák szállással, a saját kempingünkben, illetve panziónkban várják az evezni érkezőket. A túra költsége magába foglalja a napi kétszeri étkezést, a szállást, a hajó bérlést, illetve a hajók szállítását is. A tiszabecsi kemping nem a teljes túra időtartamára szól, hiszen hosszabb-rövidebb utat járunk be, így több kempinget is érinthet a túra, időtartamtól függően. Esetenként vadkempingezésre is sor kerülhet, ami csak érdekesebbé teszi a túrát. A biztonságos táborozás feltételeit mindig biztosítjuk. Akár kempingben, akár a panzióban pihen le, mindegyik helyszínen teljes komfort várja. Nálunk még a kempingben sem fogy ki a meleg víz!

vízitúrák szállással a Vidám Delfin Utazási Iroda kempingjeiből indulnak és oda is térnek vissza. A www.vizitura.com webcímen a két kempingről részletes ismertetőt találnak az érdeklődők. Keressen minket bizalommal, ha a programunk felkeltette Önben a kalandvágyat és szívesen feliratkozna az egyik közelgő vízitúrára szállással! A honlapon szerepelnek az elérhetőségek, lépjen kapcsolatba velünk és tájékozódjon a 06-42-443-519, 06-42-504-306 telefonszámokon vagy a vizitura@vidamdelfin.hu email címen!