Szívesen töltöd az idődet számítógépes játékokkal? Esetleg szeretnél örömet okozni a gyermekednek, vagy a létesítményed területére látogató gamereknek? Egyedülálló élményt garantál a HTC Vive Cosmos VR headset! Ha még nem ismered ezt a nagyszerű terméket, nézz utána minél hamarabb, és merülj el Te is a játékok különleges világában!

A folyamatosan fejlődő technológiának köszönhetően nem csak a munkaterületeken, hanem a szórakoztatóipar területén is egyre több újdonsággal találkozhatsz. Rengeteg PC játék közül válogathatsz, amelyek segítségével megfeledkezhetsz a fárasztó mindennapokról. Egyéni igényeid szerint választhatsz a különféle témák közül, és bármikor játszhatsz otthonodban. Ha kíváncsi vagy az újdonságokra, és örömmel próbálnál ki olyan VR headsetet és szettet, ami az eddigieknél meglehetősen több élményt nyújt, jó helyen jársz!

A legújabb számítástechnikai eszközökkel várunk Foramax Szaküzletünk webáruházában, ahol kedvező áron juthatsz hozzá a kiváló minőségű termékekhez! Széles kínálatunkban megtalálhatod többek között a HTC Vive Cosmos Elite szettet is, ami fantasztikus élményt garantál. A beépített erősítőnek köszönhetően valódi hanghatásban, háromdimenziós élményben lehet részed. Szubmilliméter pontosság, és százszázalékos ergonómia jellemzi a HTC Vive Cosmos VR headset felszerelést, és egyéni igény szerint bővíthető az élménytér, így teljesen személyre szabhatod. A HTC Vive Pro Full Kit egy nagyszerű, PC alapú komplett virtuális valóság rendszer, ami biztos, hogy egyedülálló élményt nyújt neked is. Ismerkedj meg közelebbről a Vive Cosmos által nyújtott lehetőséggel, és tájékozódj részletesen a csomag tartalmáról a www.foramax.hu weboldalon!

Varázsold magad egy különleges és izgalmas világba! Tudj meg minél többet a VR headset, illetve a Vive Cosmos használatáról, és merülj el a játékok birodalmában! Rendeld meg a terméket kényelmesen otthonról, és bármilyen kérdésed merül fel, keress bennünket bizalommal! Hívd a 06-92-318910-es telefonszámunkat, vagy írj nekünk az info@foramax.hu e-mail címünkre!