Már alig várja, hogy el tudjon utazni, ugyanis szeretne a fárasztó mindennapokról megfeledkezni? Olyan települést keres, ahol lehetőség van a fürdőzésre, és szép környezetben töltődhet fel? A nyári wellness pihenést érdemes Hajdúszoboszlóra tervezni, ahol színvonalas szolgáltatásokkal, élményfürdővel várják, és elfogadják a SZÉP kártyát is!

Minden ember számára fontos a kikapcsolódás, a feltöltődés annak érdekében, hogy újult erővel lehessen a mindennapi életre koncentrálni. Az elmúlt időszakban sajnos csak az otthoni pihenésre volt lehetőség, sőt sokaknak erre sem volt rendszeresen ideje. A nyár közeledtével már lehet tervezni, érdemes az ország csodaszép települései közül választani, ahol megfeledkezhet a munkáról, a fáradalmas hétköznapokról. A wellness pihenés nyáron rengeteg előnnyel jár, ne hagyja ki Ön sem! Élményekkel teli napokat tölthet el, ugyanakkor nyugodt környezetben kerülhet sor a nyári wellness pihenésre, ha Hajdúszoboszlón foglal kényelmes szálláshelyet. A wellness pihenést nyáron több szempontból megéri ebben a kedvelt fürdővárosban tölteni, hiszen szórakozhat, gyógyulhat, és teljes mértékben maga mögött hagyhatja a stresszes életét. Tájékozódjon a kedvező ajánlatokról, és biztosítsa a helyét időben a nyári wellness pihenésre leginkább alkalmas helyszínen!

Ha szeretné magát tökéletesen érezni, és szívesen fürdőzik, válassza Hotel Barátság Gyógy- és Wellness Szállodánkat Hajdúszoboszlón! Jól felszerelt, igényesen kialakított, kényelmes szálláshelyekkel várjuk, igény szerint tudunk akadálymentesített szobát biztosítani. Akár a párjával, akár az egész családdal, vagy a barátaival tervezi a nyári wellness pihenést, megéri hozzánk ellátogatni. Élményfürdő, különféle színes programok teszik lehetővé a felhőtlen kikapcsolódást, a gyógyvíz pedig segít a gyógyulásban, az egészség megőrzésében. Jusson bővebb információhoz a fürdőt, és a gyógyászati lehetőségeket illetően a www.baratsag.hu weboldalon, ahol részletesen olvashat szállodánk szolgáltatásairól is! Érdeklődjön a szabad helyekről, és foglalja le a megfelelő időpontokat a nyári wellness pihenésre a 06-52-558570-es telefonszámon, vagy a sales@baratsag.hu e-mail címen!