Örömmel varrna fel egyedi gombokat, de már nem emlékszik, hogy csinálta korábban? Szeretné a gombvarrást a gyermekeinek megtanítani? Új készségfejlesztő játékkal nagyszerűen telhet a kikapcsolódásra szánt idő. Kicsik és nagyok számára is izgalmas és vidám perceket tartogatnak a különféle mintákkal ellátott gombkivarró puzzlek.

A varrás a legősibb kézműves szakmák közé tartozik. Napjainkban már ipari méreteket öltött a különböző ruhadarabok készítése, és előtérbe került a gépiesített módszerek alkalmazása, mégis találkozhat még olyan emberekkel, akik rendszeresen varrnak. A gombok felvarrására szükség van a hétköznapokban is, hiszen bármikor leszakadhatnak. A színes, különféle mintákkal ellátott egyedi gombok lehetővé teszik, hogy különleges módon díszítse a használati tárgyakat. Hasznosan és vidáman töltheti az időt a gyermekekkel, ha beszerzi az újdonságnak számító gombkivarró játékot. Bárki kipróbálhatja az állatos mintákkal ellátott kreatív puzzlet. 10-től akár 80 éves korig bátran használható az egyedi gombokból összeállított, szórakoztató gombkivarró. Lehetősége van online rendelni, így könnyedén és gyorsan hozzájuthat a kézügyességet fejlesztő eszközökhöz.

Forradalmian új készségfejlesztő játékkal várjuk az érdeklődését, ha szívesen töltené az idejét a varrással! Gombudvar webáruházunkban olyan termékhez juthat hozzá, amivel egyszerűen tanulható meg a varrás. Ha szeretné régi tudását feleleveníteni, vagy örömmel mutatná meg a kicsiknek, hogyan kell egyedi gombot felvarrni, érdemes ezt a lehetőséget kihasználni. Olvasson részletesen a gombkivarró játékról, és tekintse meg egyéb áruinkat is a www.gombudvar.hu internetes oldalunkon!

Gyakorolja újra a gombvarrást, és tanítsa meg a kicsiknek is ezt a nagyszerű tevékenységet! Töltse az erre szánt időt vidáman, ismerkedjen meg a gombkivarró játékkal, és fejlessze a kézügyességet! Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bátran a 06-1-318-3326-os telefonszámunkon vagy írjon nekünk a gombudvar@vedepe.hu e-mail címünkre!