Kért már felvételire való felkészítést? Segítene a fizika korrepetálás abban, hogy megfelelő eredményt érjen el? Sikeres lehet a felvételije, és elkezdheti a tanulmányait a kiválasztott intézményben, ha hatékony fizika korrepetáláson vesz részt.

Mindenki életében eljön az a pillanat, amikor kiválasztja azt a középiskolát, főiskolát, ahol tovább tudja képezni magát. Ha meghozta a döntést, hogy milyen tevékenységgel szeretne élete során foglalkozni, akkor célirányosan folytathatja a tanulmányait a megfelelő intézményekben. Előfordulhat, hogy egyes tantárgyaknál szüksége lesz segítségre.

A fizika elméleti és gyakorlati anyagainak elsajátítása, megértése sok embernek okoz gondot, így előfordulhat, hogy Önnek vagy gyermekének is. Ha hiányosságok vannak, vagy egyre nehezebb a példákat megoldani, tanácsos plusz órákon részt venni. A fizika korrepetálást akkor érdemes igénybe venni, ha olyan területtel fog foglalkozni, ahol nagyon fontos ez a tantárgy. A felvételire való felkészítés során saját tempója szerint haladhat a tananyaggal, nagy figyelmet fordítanak arra, hogy bepótolja a hiányosságait, és minél hamarabb felzárkózzon az iskolatársakhoz. A tudásszintje felmérését követően segítenek Önnek megoldani azokat a feladatokat, amelyekkel nem boldogul. Ha sikerült a lemaradást behozni, gyakorolhatja az újabb példákat is a felvételire való felkészítésen. Megéri ezt a lehetőséget kihasználni, hiszen így sokat tehet a kiváló eredmények eléréséért.

Ebben segítek matematika-fizika szakos magántanárként! Mindent megteszek annak érdekében, hogy sikeres legyen a vizsgája. Az óráimon vállalom a felvételire való felkészítést, és akkor is érdemes hozzám fordulni, ha szeretne felzárkózni az iskolában. Több, mint 25 éves tapasztalattal segítek a tanulásban. Ismerje meg a tanítási módszereimet, és tudjon meg többet rólam a www.lipovszky-matek-fizika.hu internetes oldalon! Egyeztessen időpontot a személyes találkozóra a 06-70-532-4476-os telefonszámon, vagy írjon a magantanar@lipovszky-matek-fizika.hu e-mail címre!