Nehezen oldod meg a matematika feladatokat? Attól tartasz, hogy nem tudsz felzárkózni a tanév végére? Elkerülhető a pótvizsga, ha matematika korrepetáláson veszel részt. Profi magántanár óráin pótolhatod a hiányosságokat, hatékony és rendszeres matematika korrepetálást követően elégedetten zárhatod a tanévet.

A matematika a kötelező tantárgyak közé tartozik, azonban sok ember számára okoz nehézséget a különféle példák megoldása és az elméleti ismeretek elsajátítása. Ha problémákkal küzdesz ezen a téren, célszerű minél hamarabb támogatást kérni. Egyre kevesebb idő marad az iskolai esztendőből, de még van lehetőség a felzárkózásra! A legjobb döntés, ha tapasztalt, profi magántanárt választasz, matematika korrepetáláson gyorsan és egyszerűen sajátíthatod el a tantárgy rejtelmeit. Az év végére való felkészítés során megértheted a lényeget, és egyre könnyebben oldhatod meg a feladatokat. Több szempontból előnyös az egyéni foglalkozás. Saját igényeidnek és tudásszintednek megfelelően haladhatsz. Bepótolhatod a hiányosságokat, gyakorolhatsz és kérdezhetsz az elméleti tudnivalókkal kapcsolatban. Nem érdemes sokáig várni, hiszen biztos, hogy Te sem vágysz a pótvizsgára! Mindemellett az év végi jegyek beszámíthatnak a későbbiekben a felvételibe is, ezért különösen fontos, hogy a legjobbra törekedj.

Magántanárként érdekes és kreatív módon vezetem rá a diákokat a különböző feladatok megoldására. Mindent megteszek annak érdekében, hogy sikeres legyen az év végére való felkészítés. Magabiztosabbá válhatsz, ha a saját tempódban tanulsz, erősíted az alapokat és pótolod hiányosságokat. Informálódj részletesen megbízható tevékenységemről a www.lipovszky-matek-fizika.hu weboldalon!

Zárkózz fel időben, és kerüld el a matematika pótvizsgát! Vegyél részt év végére való felkészítésen! Lépj velem kapcsolatba a 06-70-532-4476-os telefonszámon vagy írj a magantanar@lipovszky-matek-fizika.hu e-mail címre, kérd segítségemet bizalommal!