Az arcfestés gyerekeknek mókás program, olyan, amiben minden gyerek részt szeretne venni. A nyári táborok ideje eljött, amikor sok gyereket közösségbe küldenek a szülők, hogy ott töltsenek akár több hetet is. A nyári táborokban színes programok várják a kicsiket, nagyokat, olyan elfoglaltságok, amiket otthon nem biztos, hogy ki tudnak próbálni. Az arcfestés gyerekeknek is ilyen tevékenység, ami szerepelhet egy tábornak a programjában.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha megtetszett Önnek ez a lehetőség és rendelje meg az arcfestést gyerekeknek! Az arcfestés nemcsak farsangkor szórakoztató, bármilyen gyerekprogramon előkerülhet a színes festék és az ecsetek, hogy mesés vagy állati maszkok szülessenek a nyomában. Az arcpingálásban profi kollégákkal dolgozunk, akik nemcsak ügyesek, kreatívak és szeretik azt, amit csinálnak, de a gyerekeket is pajtásukként kezelik és jól tudnak bánni a kicsikkel.

Az arcfestést kiegészítve megrendelhető a szolgáltatásaink közül csillámtetoválás készítés is, ami szintén rendkívül kedvelt a gyerekek körében. A színes, mosolygós arcok, a csillámló mintákkal dekorált kezek és karok látványa bármelyik napját varázslatossá tudja tenni a nyári tábornak. A gyerek táborokban egy egyszerű napból is lehet fesztivál hangulatú, vidámság, elég hozzá, ha megjelenünk a kollégáinkkal és visszük magunkkal az ecset és festék készletünket. Ha megtetszett Önnek ez a program lehetőség és szeretné a tábor résztvevőinek valamelyik napját ezzel a meglepetéssel még izgalmasabbá és élmény dúsabbá tenni, akkor rendelje meg a szolgáltatásunkat gyerekeknek arcfestéssel kapcsolatban!

Az arcfestés gyerekeknek az AS Játékvilág Kft. csapatának a szolgáltatása. Az előre egyeztetett időpontban megjelenünk a helyszínen és már kezdetét is veheti az arcfestés! Az arcfestésről gyerekeknek további információkat tudunk megosztani, ha kapcsolatba lép velünk a weboldalunkon szereplő elérhetőségek egyikén! A 36 30 57 62 321 telefonszámon vagy az  info@asjatekvilag.hu email címen keressen minket!