A csoki szobrászatot céges rendezvényre is ajánljuk! Rendeljen olyan, nem szokványos díszeket, mint amilyenek a csokoládéból készített szobrok!

A csokoládéból lehet finom nassolni való, látványos cukrászremek, még szökőkút is, de itt még nincsen megállás, ugyanis a csokoládé szobrok jelentik a következő szintet. Gondoljon csak bele, hogy mennyire látványos a csoki szobrászat szépségeit egy céges rendezvény helyszínén kiállítani! A finomságok azért vannak, hogy aztán megegyék őket. Akár a kollégákkal közösen fel lehet darabolni és elfogyasztani az édes díszeket a rendezvény végén. A csoki szobrászatból származó édesség nem csupán dísz lehet, ugyanis válhat belőle például ehető trófea, díj egy nagy szabású tombolán vagy kisebb méretben készítve minden kollégának egy-egy meglepetés.

Garantáltan az egyik legnépszerűbb eleme lesz a csoki szobor a céges eseménynek. A szobrok témáját, a lehetőségeket az előzetes megbeszélés alapján véglegesítjük.

A céges rendezvényét szeretné különlegesebbé tenni a tej vagy ét csokoládéból készült édességekkel? Ha idén valami igazán különleges dologgal szeretné elkápráztatni a kollégákat, akkor forduljon hozzánk bizalommal! Ne feledkezzen meg az üzleti partnerekről, ügyfelekről se! A csoki szobrászatban rejlő lehetőségeket arra is felhasználhatja, hogy jó benyomást keltsen a partnerekben és ezzel a saját üzletét sikeresebbé tegye! Egy biztos, a csokoládé ilyen formában nem lesz unalmas egy céges rendezvényen sem, így megéri elgondolkodni a csoki szobrászat megrendelésén!

csoki szobrászatról és ehhez kapcsolódóan a jég, homok vagy hungarocell szobrászatról is olvashat a honlapunkon, a www.iceart.hu webcímen. Az Ice-Art Bt. Budapesten készíti a szobrait, de az ország bármely pontjaira vállalunk kiszállítást. Amennyiben felkeltette az érdeklődését a csoki szobrászat, akkor kérjen tőlünk árajánlatot! A honlapon szerepelnek elérhetőségeink, a +36 20 949 50 32 telefonszámon és az iceart@iceart.hu email címen nyújtanak kollégáink további tájékoztatást.