A természetes alapanyagok, mint amilyen a fa és a homok, különleges formában ölthetnek új formát, méghozzá a szobrászat eszközeinek segítségével. Az alkotási folyamatot, illetve a precízen kidolgozott, látványos szobrokat nagy érdeklődés övezi, ezért a rendhagyó alkotások gyakran bukkannak fel különféle kiállításokon, de akár megrendelésre is készülhetnek. Mit érdemes tudni ezekről az izgalmas művészeti ágakról?

faszobrászat lényegében a mindenki által jól ismert, hagyományos mesterséghez, a fafaragáshoz nyúlik vissza, ám annak egy magasabb szintű változata. A faragás nyomán régen használati tárgyak vagy díszek készültek, a faszobrászat azonban művészi szintre emelte ezt a munkát, és az alkotók gyönyörű, izgalmas művekkel örvendeztetik meg az érdeklődőket.

homokszobrászat nagy kihívásnak tűnik a pergő anyag miatt, a megfelelő tömörítésnek köszönhetően mégis olyan alkotások készülnek, amik ellenállnak az időjárás viszontagságainak is. Egy ilyen mű akár hónapokig is fennmarad szabadtéren, míg beltéren években mérhető az élettartama, a szokatlan alapanyag ellenére tehát olyan alkotások születnek a homokszobrászat által, melyek sokáig szolgálhatnak látványosságként.

faszobrászat és a homokszobrászat egyaránt nagy tehetséget követelő és elmélyülést igénylő tevékenységet takar. Az alkotások lehetnek a művész fantáziájának szüleményei, de a legkiválóbb szakemberek a megrendelők egyedi igényeinek is teljes mértékben eleget tudnak tenni.

Rendezvényt szervez, amit szeretne különlegessé tenni? Fedezze fel Ön is, hogy milyen lenyűgöző alkotások születhetnek természetes alapanyagokból! Akár a homokszobrászat érdekli, akár a faszobrászat ragadta magával, forduljon bátran az Ice-Art Bt. csapatához! Mindent megtudhat szolgáltatásainkról és az általunk biztosított lehetőségekről, valamint referencia munkáinkat is megtekintheti a www.iceart.hu weboldalon! Amennyiben szeretné leadni rendelését, esetleg kérdése lenne tevékenységünkkel kapcsolatban, lépjen velünk kapcsolatba a +36-20-949-5032-es telefonszámon vagy az iceart@iceart.hu e-mail címen!