Legyen szó kiállításokon megtekinthető alkotásokról vagy éppen rendezvénydekorációról, a szobrok a maguk tökéletességében csodálhatóak meg, és az alkotás folyamata rejtve marad a közönség előtt. Ám a szobrászat nem csupán ilyen formában létezik, vannak ugyanis olyan izgalmas változatai, amik akár önálló műsorként is megállják a helyüket. A fa szobrászat vagy éppen a homok szobrászat lényege, hogy az alkotás teljes folyamatába betekintést nyerhetnek az érdeklődők, de természetesen a különleges végeredmény sem marad el.

fa szobrászat már az alkotáshoz használt eszköz tekintetében rendhagyó, a művész ugyanis láncfűrész segítségével faragja ki a szobrokat. A szobrok születése tehát kifejezetten látványos, ráadásul az első pillanattól az utolsóig követni lehet, ez pedig nem mindennapi élményt jelent. Nem kevésbé kivételes a homok szobrászat, ami elsősorban az alapanyagból adódóan szokatlan. Bár gyerekkorából mindenkinek ismerős lehet a homokvár építés, az akkor kreált egyszerű formákkal szemben a művészek aprólékos, meghökkentően élethű szobrokat készítenek.

Bármi legyen is az alapanyag, a homok és fa szobrászat remek megoldás, ha valaki egy látványos elemmel szeretné feldobni rendezvényét, amivel még több látogatót csábíthat a helyszínre. A fa és homok szobrászat esetében egyaránt elmondható, hogy szinte bármilyen elképzelés megvalósítható, és nem csupán a művész fantáziája szárnyalhat. A szobrok ugyanis rendelésre is készülhetnek, ilyen formában pedig az ügyfelek igényeinek megfelelően alakul a végeredmény.

M. Tóth Zsolt és az Ice-Art Bt. csapata rendelkezésére áll, ha szeretné különleges alkotásokkal megörvendeztetni vendégeit és persze saját magát! A fa szobrászat és a homok szobrászat sem jelent akadályt, műsorként vagy rendelésre, helyszínre szállítva is készülhetnek a művek. Amennyiben kíváncsi a részletekre, bővebben tájékozódhat a www.iceart.hu weboldalon, ha pedig kérdése lenne a témában, esetleg máris leadná rendelését, lépjen velünk kapcsolatba a +36-20-949-5032-es telefonszámon vagy az iceart@iceart.hu e-mail címen!