A festőművészek számtalan nagy és emlékezetes művel ajándékozták meg az emberiséget. Számos nagy magyar festőt is számon tartunk, akik mind hozzájárultak műveikkel a kultúra fenntartásához. Sok ember pincéjében vagy falán lapulnak különleges és gyönyörű festmények, még ha azok kevésbé neves festők kezei közül is kerültek ki. Ám ezek a festők is lehettek kiemelkedően tehetségesek, csak az ő nevük kevésbé maradt fenn az utókornak, mint a „nagy” festőké. Amennyiben Ön is rendelkezik számos gyönyörű festménnyel, amiktől megválna, vegyen igénybe festmény felvásárlást!

Egy festmény felvásárlásra szakosodott antikvárium segít a tehetséges festők kezei közül kikerült művek készpénzes felvásárlásában akkor is, ha azok kevésbé neves alkotóktól származnak. Antik és modern festmények felvásárlásában is segítenek, valamint akkor is, ha szeretne több művet megvásárolni az alkotótól. Felvásárlás mellett értékbecslést is igénybe vehetünk egy ilyen cégtől, így segítenek minden információt megszerezni festményünkről, és pontos képet adni annak aktuális piaci értékéről.

Akármilyen okból is venne igénybe festmény felvásárlást vagy értékbecslést, budapesti cégünk áll rendelkezésére! A Budapesten található Óbuda Antikvitás egy nagy múltú antikvárium, ahol az egész ország területéről segítünk festmény felvásárlásban. Cégünk elsősorban Kádár Béla, Scheibert Hugó, Berkes Antal, Molnár József, Markó Károly, Benczúr Gyula, Rippl-Rónai, Kmety, Vaszari, Háry és Vörös Géza festmények azonnali készpénzes felvásárlásában segít, de más neves, és kevésbé neves művészek különleges műveit is átvesszük Öntől! Emellett cégünk arany-ezüst, porcelán, órák és hagyatékok felvásárlásával is foglalkozik, és a piaci ár felett vásároljuk meg azokat Öntől.

Ha szeretne megbízható helyről festmény felvásárlást igénybe venni, kérjük, látogasson el antikváriumunk weboldalára a www.obudaantikvitas.hu címen! Személyes tanácsadás esetén közvetlen kapcsolatba léphet velünk a 06 20 563 1491-es telefonszámon, valamint a weboldalunkon található árlap segítségével.