Feszített vásznak praktikus és gazdaságos kivitelben is kaphatóak, többféle variációban! Amatőr és profi művészeknek egyaránt ajánljuk saját gyártású termékeinket, melyek online megvásárolhatóak!

A festmények az arra tervezett vásznakon kelnek életre, vagyis azok jelentik az alkotások hordozóját és alapját. Feszített vásznak számtalan típusban érhetőek el, maga az anyag és az alapozás is sokféle lehet, így az alkalmazott technika, illetve egyedi igények alapján bőven van lehetőség válogatni. Természetesen a méreteket illetően is rengeteg lehetőség kínálkozik, és a különböző változatok értelemszerűen árban is eltérnek egymástól. Nem mindegy, hogy mennyi alapanyagra van szükség a vásznakhoz, valamint azok keretéhez, és ez jelentősen befolyásolja az anyagiakat, ezért érdemes megfontolni a döntést.

A kisméretű feszített vásznak keskeny, mindössze 1,5 cm-es kerettel készülnek, ezért maximum 50 cm-es szélességgel, illetve hosszúsággal érhetőek el. Ilyen méretek esetén a vékonyabb keretek is tökéletes tartást biztosítanak, így funkciót tekintve semmilyen hátrányt nem jelent, viszont kifejezetten gazdaságos. Ha a kisméretű feszített vásznak is eleget tesznek az igényeknek, a nagyobb változatok felesleges kiadást jelentenek, ezért érdemes olyan helyen vásárolni, ahol erre is gondolnak.

A Ship-Art Festővászon Manufaktúra minden igényt kielégítő kínálattal várja az alkotókat, kezdőket és profikat egyaránt! Webáruházunkban minden méretben és típusban vannak feszített vásznak, sőt, mivel mi magunk gyártjuk termékeinket, az egyedi igényeknek is megpróbálunk eleget tenni. Ha a kisméretű, gazdaságos vásznak érdeklik, a vaszon.myshoprenter.hu weboldalon megtalálja, amit keres, de ha más elképzelése van, akkor sem fog csalódást okozni a választékunk.

Tekintse meg, milyen feszített vásznak kaptak helyet kínálatunkban, és rendeljen tőlünk bátran, amennyiben pedig segítségre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, ha kapcsolatba lép velünk a +36-30-522-1007-es telefonszámon vagy az info@festovasznak.hu e-mail címen!