Céges ünnepség megrendezésére készülnek? Különleges díszt szeretne az esküvői asztalra? A jégszobrász csodálatos alkotásai elkápráztatnak mindenkit, és méltó díszei az eseményeknek.

A családok és a cégek életében sok olyan esemény van, amit örömmel ünnepelnek meg. Ezekre az alkalmakra felkészülten várják a vendégeket. Sokféle dekoráció lehetséges, de a legkülönlegesebb díszítések a jégszobrász alkotásai. A külföldön is elismert mester gyakran vesz részt versenyeken, és rengeteg elismeréssel rendelkezik a munkáinak köszönhetően.

Hazánkban is egyre többen figyelnek fel az általa készített jégszobrokra, és egyre több rendezvény során kérik fel, hogy tervezze meg, és állítsa elő a kért díszeket. Világszínvonalú alkotásaival elnyeri az emberek tetszését, és ismertsége növekszik hazánkban is.

Ha céges ünnepséget terveznek, és egy igazán különleges, elegáns szoborral szeretnék a helyiséget díszíteni, vagy a cég logóját, emblémáját megjeleníteni, akkor érdemes jégszobrot megrendelni. Semmihez nem hasonlítható módon szép, egyedülálló műként emelheti az összejövetel színvonalát.

Díjátadókon, konferenciákon, megemlékezéseken csodálatos központi dísz állítható ki jégből. A vendéglátóhelyeken nagyon sok alkalom nyílik arra, hogy kihelyezve egy jégtálat vagy kelyhet, vonzóbbá tegyék a kiszolgálást a vendégek számára. Bárokban, italpultoknál csodás, nem mindennapi látvány egy jégpult, vagy a jégből készült poharak.

Rengeteg asztaldísz készíthető jégből, amihez szükség van a művész kézügyességére, tudására és gyakorlatára. Esküvőn, születésnapon, ballagáson, vagy más jeles alkalomkor stílusos, igazán mutató asztaldísz választható, ami még színesebbé teszi a programot.

Látványfaragásra is van lehetőség, amely során az érdeklődök megnézhetik, sőt ki is használhatják a megmunkálás lépéseit. Télen kivételes megjelenést kölcsönöz köztéren egy nagy méretű jégszobor. A mester készít állatfigurákat és épületformákat is, ami tovább növeli a díszítés lehetőségeit.

Varázsolja a vendégek számára feledhetetlenné az ünneplést! Érdemes a korábbi munkákat a www.iceart.hu weboldalon megtekinteni, ahol bővebb információhoz is juthat. Az Ice-Art Bt. munkatársaiként színvonalas megoldást nyújtunk, bármilyen elképzelése van. Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-9442477-es telefonszámon, vagy az iceart@iceart.hu e-mail címen!