Nincs olyan ember, aki ne rajongana a gitárok andalító dallamaiért, azonban vannak olyan zenészek, akik még tovább mennek annak érdekében, hogy elvarázsolják, lenyűgözzék a hallgatóságot a cifra dallamokkal. Ezért a különlegesebb, fülbemászóbb muzsikákhoz előszeretettel alkalmazzák a multieffekteket.

A multieffektek kompakt rendszerben kínálnak több, különálló effektpedált a zenészek számára. Az eszközök rendkívül modernek, egyszerűen kezelhetők, szinte bármilyen különleges hangzás megvalósítható alkalmazásukkal. Könnyen szállíthatók, különösebb tanulási folyamatra nincsen szükség a kezelésükhöz. Mivel a zenészek folyamatosan kísérleteznek gitárjukon, így lehetőségük van arra, hogy minden funkcióját, előnyét megtapasztalhassák a multieffekteknek.

A multieffektek nemcsak a sokszínűségük miatt népszerűek a gitárosok körében, hanem a kedvező árfekvésük miatt is. Így, ha a zenészek a megvásárlásuk mellett döntenek, pénztárcabarát áron változatos, minőségi eszközökre tehetnek szert, amelyek biztosítják zenei fejlődésüket is.

A multieffektekből két típus létezik a piacon, amiket a felépítésük szerint különböztetnek meg egymástól a szakemberek: a padlóeffekt és a rack effekt. Utóbbi két különálló készülékből álló rendszer, a vezérlést egy univerzális MIDI-pedál biztosítja, míg az effekt egy szabványos és könnyen bővíthető tartórendszerbe van beépítve. Ezzel szemben a padlóeffekt több vezérlőkapcsolóval ellátott, a vezérelt áramkörökkel közös dobozba épített típus.

Ha hobbi vagy profi szinten Ön is gitározik és multieffektre lenne szüksége, tekintse meg az Olasz és Társa Bt. hangszeráruházának kínálatát! A minőséget, a jó árakat és a nagy árukészletet garantáljuk, Önnek már csak választania kell!

A multieffekteket webshopunkon keresztül rendelheti meg, amely a www.olaszhangszer.hu címen érhető el. Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-46/505-658-as számon vagy írjon üzenetet weboldalunkon keresztül!