A mozi székek és színház székek kényelmes változatait igényli a közönség! Válasszon olyan székeket, amikben a vendégek nem érzik magukat kényelmetlenül!

mozi székek és színház székek, egymáshoz hasonló ülőalkalmatosságok, amik megtöltik a teljes nézőteret. A legtöbb ilyen szék mozgatható ülő résszel rendelkezik, de vannak olyan székek is, amiket fix ülőlappal terveznek. A mozgatható ülőlapnak megvan az az előnye, mind a mozi székeknél, mind a színházi székeknél is, hogy a sorok között egyszerűbben lehet közlekedni. Helytakarékosabb ugyanis olyan sorokba rendezni a székeket, amik szűkebbek ugyan, de így több széket tudnak befogadni.

mozi székek és színház székek hagyományosan piros színben készülnek, de mi azoknak a vásárlóknak is tudunk alternatívát kínálni, akik szeretnének valami mást és a pirostól eltérő, például kék vagy zöld színű kárpittal bevont színházi széket rendelni.

mozi székek és színház székek formázott szivaccsal, kerekített vagy szögletes támlával készülnek, derék és hát támasszal kiegészítve. A több órás előadások alatt egy helyben ülni nem lehet kényelmetlen székeken. A néző egy modern mozi és színház székben úgy érezheti, hogy otthon, a kedvenc foteljéből követi a színpadon zajló eseményeket. A karfákról sem feledkeztünk meg, a legtöbb, nálunk kapható mozi széknek és színház széknek lehajtható karfája is lehet, amit a néző a saját igénye szerint fel vagy lehajthat. A pohártartó és az önműködő ülőlap is választható opció. A pohártartós változat inkább mozi termekbe ajánlott.

A Projekt Bútor Kft. termékeinek a segítségével Ön is kialakíthat egy komfortos, mégis igényes megjelenésű nézőteret vagy előadó termet moziba, színházba, előadóba. A mozi székekből és színház székekből is több választási lehetőséget kínálunk az érdeklődőknek. Forduljon hozzánk és tekintse meg a termékeinket a www.projektbutor.hu webcímen! Amennyiben további tájékoztatást szeretne igényelni, csak érdeklődjön a következő elérhetőségeink egyikén: 22/503-821, 22/503-822, projektbutor@projektbutor.hu.