Selyemcsokor ötletekből nincs hiány! A közelgő esküvőre elkészítjük az egyedi csokrokat az Önök számára is!

A csokrok központi szerepet kapnak egy esküvői dekorációban és a menyasszony egyik fő kiegészítőjeként is. Természetesen a főszerep a menyasszonyi csokoré, de ott van még a szülőknek szánt csokor vagy az eldobáshoz készíttetett változat is. Nem véletlen, hogy annyi időt szánnak az esküvői virágok kiválasztására. Szerencsére egy jegyespárnak több választási lehetőség is a rendelkezésre áll, ezért garantáltan megtalálják azt a változatot csokorból is, ami az esemény koncepciójával harmonizál.

A selyemcsokor ötletekben nincs hiány, válasszanak környezetbarát, dekoratív csokrot a menyasszonynak, a szülőknek és a még hajadon hölgyeknek! A selyemből készített és tartós virágból kötött csokrok amilyen hosszú életűek, annyira dekoratívak is. Gondoljanak csak bele, hogy mennyi variációban lehet selyemcsokor ötleteket megvalósítani! Nincs akadálya annak, hogy pontosan olyan árnyalatú legyen egy csokor, amilyennek megálmodták vagy olyan színárnyalatú, amibe egyszer beleszerettek és élő növényen nem köszön vissza.

A csokornak nem kell ugyanolyannak lennie, mint a legtöbb menyasszonyi bokrétának, hiszen a rendelkezésre álló alapanyagok segítségével és egy csipet fantáziával teljesen egyedi bokréta készül. Örömmel vállalunk olyan megrendeléseket, amikben szerepet kap a kreativitás és az egyediség, a menyasszony és a jegyespár egyénisége is megmutatkozik az elkészült csokrokban. A selyemcsokor ötletekből nincs hiány, ezt bizonyítja a weboldalon található galéria színpompás és változatos képeinek gyűjteménye is. Az Önök selyemcsokor ötleteit is meg tudjuk valósítani.

A csokor rendeléshez a  www.selyemcsokor.com webcímen találnak inspirációt, ahonnan meríthetnek selyemcsokor ötleteket is. Forduljanak bizalommal a stúdióhoz, ha közeleg a nagy nap és kérjenek egyedi ajánlatot a +36-20-3-178-878 telefonszámon vagy az eveartdesign@gmail.com email címen a Molnár Éva / Molinea Iparművészeti Stúdió Kft. -től!