Tematikus díszletek készítése rendezvényekre! A dekoráció akár csupa jégből is készülhet, de homokszobrokat is tud rendelni tőlünk!

A homok és a jég is olyan alapanyagok, amik tökéletes díszleteivé válnak egy nyári rendezvénynek. Itt a szezon, amikor rengeteg fesztivál, kültéri esemény hívogatja a közönséget. A legtöbb eseményen van valamilyen tematika is, attól függően, hogy milyen apropóból szervezik meg a rendezvényt. A rendezvény dekorációja kifejezi, hogy milyen alkalomból szervezték meg az eseményt. A látványos, tematikus díszletek készítését csak bízza ránk! Nagy gyakorlattal rendelkezünk egyedülálló jégszobrok, jégből készült, tematikus díszlet készítésében és megtervezésében. A jég a nyári események népszerű dekorja lehet, ami ráadásul nem olvad el olyan gyorsan. Beltéri, klimatizált helyiségben, az általunk szállított, speciális kiegészítőkkel együtt a jégszobrok több, mint fél napig is bírják, amíg el nem olvadnak teljesen.

Egy tengerparti hangulatot idéző rendezvényre a homokszobrok illenek, amiknek az elolvadásától már nem kell tartani. Bármilyen formát el tudunk készíteni, állatoktól kezdve, épületeken át személyekig, illetve céges kabalákig, logókig stb. Az ötleteket homokba vagy jégbe álmodjuk és elkészítjük, exkluzívan, kizárólag a megrendelő eseményére. Kedveskedjen a vendégeknek pompás és egyszeri, megismételhetetlen dekorációval, rendelje meg tőlünk a tematikus díszletek készítését erre a szezonra! Tegyen próbára minket, nem rettenünk meg az extrém ötletektől sem, képesek vagyunk szinte mindent homokba vagy jégbe álmodni!

A tematikus díszletek készítése különleges hangulattal tudja felruházni a helyszínt. Ha ez a célja, akkor nem kell mást tennie, csak felvenni velünk a kapcsolatot! A www.iceart.hu webcímen találja a cégünk, az Ice-Art Bt. Budapest honlapját.

tematikus díszletek készítésével kapcsolatban tudjon meg többet tőlünk, kérje egyedi árajánlatunkat a honlapon közzétett elérhetőségek bármelyikén! Hívjon minket a 06 20 949 50 32 telefonszámon vagy írjon az iceart@iceart.hu email címre!