Ugyan javában tél van, de annak, aki szeretne biztosra menni és nem lemaradni a legjobb tavaszi, nyári programokról, érdemes lehet már most is egy kicsit tervezgetnie, ötletelnie, nézelődnie az ajánlatok között. Célszerű elgondolkozni azon is, hogy passzív, napozós, nyugodt vakációt szeretnénk vagy inkább valami aktív pihenés lenne az ideális? Ez természetesen egyénfüggő, de annak, aki az utóbbi mellett tenné le a voksát, ajánljuk figyelmébe a 7 napos vízitúráinkat.

7 napos  víztúra több szempontból is nagyszerű döntés. Ennyi idő alatt már biztos, hogy maximálisan ki tud kapcsolódni az ember. Gyakori ugyanis, hogy az első néhány napban még sokaknak a munkahelyi gondokon jár az eszük, ám egy hosszabb vakáció alatt ez elmúlik és utána már tényleg mindenki csak a kikapcsolódásra koncentrál. A 7 napos vízitúrák időjárási szempontból is előnyösek, hiszen a rövidebb idejű pihenések alatt sajnos előfordulhat, hogy szinte végig rossz idő van, de az már igencsak ritka, amikor nyáron egy teljes hétig kedvezőtlen legyen az időjárás. Persze a természet mindig gyönyörű, ahogy folyamatosan más arcát mutatja, de a vakációzás alatt az emberek többsége napsütéses, nyugodt időre vágyik.

A 7 napos vízitúra egy nagyszerű lehetőség mindenkinek, aki szereti az aktív kikapcsolódást, a különleges kalandokat, illetve szívesen tölt sok időt a természetben. Cégünk kínálatában többféle vízitúra is elérhető, köztük az egyhetesek a leghosszabbak. Többféle ajánlattal állunk az érdeklődők rendelkezésére, így mindenki könnyen találhat a számára ideálisat. Vendégeink velünk felfedezhetik a Tisza, a Túr, az Öreg-Túr és a Szamos folyók izgalmas világát, változatos élőlényeit.

Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltettük a 7 napos vízitúrák iránt, bővebb információért látogasson el honlapunkra, a www.vizitura.com weboldalra! Ha pedig további kérdése merült fel vagy szeretné lefoglalni a helyét az egyik 7 napos vízitúránkra, bátran vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a +36-42/504-306-os telefonszámon vagy a vizitura@vidamdelfin.hu  e-mail címen, szívesen állnak rendelkezésére!