A CrossFit edzés nőknek is hatékony program! Nem azt kapod, amit az aerobictól, hanem valami sokkal jobbat!

A CrossFit azoknak az edzéseknek az egyike, amit előszeretettel vesznek igénybe a sztárok is. A felkészüléshez intenzív köredzéseken izzadnak és látványos izomkötegeket szednek magukra rövid idő alatt. A nők ezt látva inkább egy aerobic vagy pilates óra felé veszik az irányt, pedig a CrossFit edzésben minden megvan, ami ahhoz kell, hogy jól nézz ki és egészséges legyél!

CrossFit edzésre nem csak a férfiakat várjuk! Gyere és eddz a város egyik legjobb termében, legyél Te is Team Fitness tagja, ahol négy csillagos edzés élményben lesz részed! A nők is képesek kihozni magukból a legtöbbet, de ehhez nem kell hatalmas súlyokkal edzeniük minden héten. A köredzés mint más csoportos órán is többféle gyakorlat váltja egymást, amit minden résztvevő a saját határaihoz igazítva tud elvégezni. A CrossFit edzésen nem válik belőled pár hónap leforgása alatt izomkolosszus és megnyugtathatunk, testépítő versenyen sem fogsz tudni indulni, de elképesztő állóképességed lesz, sőt szálkásabb, formásabb, feszesebb alak fog visszaköszönni a tükörből, arról nem is beszélve, hogy erősebbnek és fittebbnek fognak látni az ismerőseid is!

CrossFit edzéseken mindenki maga dönti el, hogy mennyire szeretne komolyabb kihívásokat teljesíteni. A nőknek ugyanannyira eredményes és pozitív élmény, mint a férfiaknak. Ha ügyesebb, fittebb, formásabb, kitartóbb és egészségesebb szeretnél lenni, akkor egy ilyen edzésen mindent megtalálsz, ami a céljaid eléréséhez kelleni fog! Férfiasan izmos csak akkor leszel, ha valóban ezt szeretnéd elérni. Ebben is tudunk segíteni! Várunk Téged is szeretettel az első órádon az óbudai edzőtermünkbe!

Az óbudai edzőteremben található CrossFit terem csoportos edzésein ott a helyed, ha változtatni szeretnél a külsődön! A www.teamfitness.hu webcímen az órákról olvashatsz tájékoztatót és kedvcsinálót találsz az edzőteremről Óbudán. Az órarendről, tagságról és minden egyéb kérdésben érdeklődj nálunk a megadott elérhetőségen, a +36-1-250-86-40 telefonszámon vagy az info@teamfitness.hu email címen! Várunk Téged is a Team Fitness csapatába a CrossFit edzésekre vagy a többi csoportos órára!