Vonzza a víz, hívja a folyó? Profin szervezett vízitúrákon vehet részt, már csak el kell dönteni, melyik kenuba üljön, mikor csatlakozzon hozzánk.

Miért jó dolog szervezett túrán részt venni?

A vízi kirándulásokra talán jobb csoportosan elindulni, ha szeretne az élményekre fókuszálni, ahelyett, hogy a szervezéssel tölti az időt. Egyéni túrára inkább azok vállalkozzanak, akik teljes felszereléssel rendelkeznek, tapasztalatban sem szenvednek hiányt és ismerik a terepet, ahová készülnek.

Egy szervezett kirándulásnak több olyan előnye is van, ami a résztvevőknek segít abban, hogy teljesen át tudják adni magukat a túra szépségeinek.

    1. A szervezett utakon már adott a kölcsönző, ahonnan kenut, illetve kajakot lehet bérelni a vízitúra idejére. A szervezők gyakran a cég saját kenuit biztosítják a résztvevőknek. Ez kipróbált, megbízható kölcsönzést jelent, kiváló állapotú, többféle típusú kenuk és kajakok használatát.
    2. Egy szervezett túra elég sok szervezéssel, előkészítéssel és utánajárással jár. Ettől a kihívástól meg tudja kímélni magát a túra minden résztvevője. Nem kell utazáshoz, bérléshez vagy túraútvonal kijelöléséhez kutató munkát végeznie, számolgatnia, egyeztetnie.
    3. A szervezett vízitúrákon már olyan útvonalakat teljesítenek a résztvevők, amiket a vezetők jól ismernek, többször is végigeveztek rajtuk. Ezek között megtalálhatóak többféle felkészültségi szinthez illő útvonalak is.
    4. Az is lényeges, hogy résztvevőként nem kell a felelősség súlyát éreznie a vállán. Egy szervező felelősséggel tartozik a túra résztvevői iránt, a döntései hatással vannak a túrán szerzett élményekre is.

Spórolja meg a szervezéssel járó macerát, engedje el a problémákat, csak élvezze az evezést és élje át teljes egészében az élményt! A Vidám Delfin Utazási Iroda  túráira a honlapon tud regisztrálni, de az itt közzétett elérhetőségeken szívesen tájékoztatjuk a részletekről. A vizitura@vidamdelfin.hu email címen vagy a 06-42-443-519, 06-42-504-306 telefonszámok egyikén lépjen kapcsolatba velünk!