A Full Kondi edzés egyesíti az aerob és az anaerob edzésformákat, így képes átmozgatni az egész testet.

A Full Kondi edzés célzottan fejleszti az állóképességet, az erőnlétet és a test összes izomcsoportját, tehát számos előnye van, ráadásul alkalmas mind az egészség megőrzésére, mind a fogyásra, mind pedig az izomtömeg növelésére.

Az aerob edzéstípusok közé tartozik például a futás, az úszás és a kerékpározás, az edzés során pedig az oxigén felhasználása hosszabb a szükséges energiát, így segít megemelni a pulzust, erősíti a szív- és érrendszert, illetve fokozza az állóképességet.

Ezzel szemben az anaerob edzés olyan intenzív mozgás, amikor a test nem képes elegendő oxigént szállítani az izmokhoz – ilyen például bármilyen súlyzós edzés –, és segít megerősíteni az izmokat, fejleszti az erőnlétet és növeli az izomtömeget.

A Full Kondi edzés e két edzéstípus ötvözete, így az egész test átmozgatásával fejleszthető az állóképesség és az izomzat is.

Ha érdekel a Full Kondi edzés, érdemes cégünk, a Star Wellness Kft. Team Fitness edzőtermét felkeresned! Szakembereink segítséget nyújtanak a Full Kondi edzéshez: felmérik az egyéni igényeket és célokat, majd személyre szabott edzéstervet állítanak össze, ami biztosítja, hogy az edzés változatos legyen és kihívást jelentsen.

Edzőtermünkben megtalálhatóak a szükséges gépek és a Full Kondi edzéshez szükséges, egyéb eszközök is, de ezek mellett kényelmes környezetet is biztosítunk: tiszta öltözők, zuhanyzók és klímaberendezés is rendelkezésre állnak. Gondot fordítunk a biztonságra is, így edzőink odafigyelnek a megfelelő edzéstechnika, a helyes testtartás és mozgásminták kialakítására is. Bővebb információért keresd fel a www.teamfitness.hu címen elérhető weboldalunkat!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet a Full Kondi edzés iránt, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén: a 06-1-250-8640-es telefonszámunkon, vagy az info@teamfitness.hu e-mail címünkön, tedd fel kérdéseidet, majd jelentkezz Full Kondi edzéseinkre, és érd el kitűzött céljaidat!