A hétvégi vízitúra olyan program, amin nem fárad el, csak éppen annyira, amennyire kellemes, de a vízen is kellő időt tölt ahhoz a túrázó, hogy elmerülhessen a Tisza szépségeiben, méghozzá nyakig! A vízitúra olyan belföldi program, amire bárki jelentkezhet, aki a Tiszát és annak élővilágát jobban meg szeretné ismerni. Érdeklik a vízi sportok és az aktív kikapcsolódás sem áll távol Öntől? Evezzen velünk a Tiszán és annak mellékfolyóin, vesse bele magát a Tisza vadregényes tájaiba, kalandozzon velünk a természetben!

hétvégi vízitúra természetesen nem az egyetlen lehetőség, hiszen vannak még rövidebb és hosszabb vízitúrák is a repertoárunkban. Akár egynapos víztúrára is velünk tarthat bárki, aki még maga sem tudja, hogy vajon kedveli e a kikapcsolódásnak ezt a formáját. Az igazán rutinosoknak és a vízi kirándulások szerelmeseinek a 7 napos vízitúráinkat ajánljuk, amiken valóban az evezés kapja a főszerepet.

hétvégi vízitúra a haladóknak ajánlott, az egynapos változatot kezdő túrázóknak javasoljuk, míg a hét napos időtartam a profik számára jelenthet igazi kihívást. Természetesen minden jelentkező maga választhatja meg, hogy időben, kihívásban vagy költségekben melyik változat felel meg neki. Ha csak a hétvégi vízitúra fér bele programba, de nem szeretné kihagyni az élményt, tartson velünk három napra! Ha a hétvégi vízitúra kevésnek tűnik Önnek és nem szeretné ott hagyni a Tiszát már pár nap után, egy hétig kanyaroghat velünk a folyón!

A Vidám Delfin Utazási Iroda és Dallos Sándor idén is szeretettel várja a Tisza kalandorait evezőkkel, kenukkal, kajakokkal felszerelve, na és egy jó adag jókedvvel, kalandvággyal is készülünk a csoportok számára.  Jelentkezzen hétvégi vízitúrára, ami se nem rövid, se nem hosszú vagy a többi, választható programra! A regisztráció és a túra részletei elérhetőek a honlapon,a www.vizitura.com-on, de ha további tájékoztatást szeretne tőlünk kérni, hívjon minket a  36 42 443 519, 36 42 504 30  telefonszámok egyikén vagy írjon a vizitura@vidamdelfin.hu email címre nekünk!