A Hot Iron egyszerre zsírégető és alakformáló edzésforma, amit Neked is érdemes kipróbálnod – keress fel bennünket!

A Hot Iron egy viszonylag új, ám már így is egy évtizede népszerű edzésforma, ami sok ezer embernek segített már megszabadulni a felesleges kilóktól, és megszerezni a hőn áhított alakot. Ha te is valami hasonlót tervezel, és nem rémít meg a kemény munka, érdemes megismerkedned a Hot Iron edzésmódszerrel!

A Hot Iron egy dinamikus súlyzós edzés, ami emellett tartalmaz aerobic-elemeket is, így minden izomcsoportot átmozgat. A hatékonysága elsősorban ebből következik, de emellett lényeges az is, hogy felpörgeti az anyagcserét, majd 24 órán át tartó kalóriaégetést idéz elő – ez a magas pulzusszám miatt lehetséges. Lényeges pozitív tulajdonsága továbbá, hogy stresszoldó, és a közösség is erővel tölt majd el, ha elcsüggednél!

Úgy gondolod, hogy ez nem nőknek való? Nos, ebben nincs igazad, hiszen számos hölgy vesz részt minden óránkon, csupán a súlyzók mások, mint a férfiaknál! A Hot Iron edzés nők számára is ideális, hiszen itt nem a minél nagyobb izomzat elérése a cél, hanem a tónusos és formás test.

Ráadás, hogy még az egészségre is jó hatással van, hiszen erősíti a csontokat, elősegíti a gerincmerevítő és mély hátizmok fejlődését, gyorsítja az anyagcserét, csökkentheti a cukorbetegség kockázatát – illetve a kezelésében is hasznos –, valamint jó hatással van a vérnyomásra, és csökkenti a koleszterinszintet is.

Szeretnéd kipróbálni a Hot Iron edzést? Akkor cégünk, a Star Wellness Kft. Team Fitness edzőterme épp Neked való! Nálunk nem csak profi edzőket és igényes, tiszta környezetet találsz, de támogató közösséget és akár barátokat is! Amennyiben bővebb információra lenne szükséged, látogasd meg a www.teamfitness.hu címen megtalálható weboldalunkat, és olvass bővebben a témáról!

Ha szeretnél részt venni Hot Iron edzéseinken, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén: a 06-1-250-8640-es telefonszámunkon, vagy az info@teamfitness.hu e-mail címünkön!