Úgy érzi, itt az ideje az életmódváltásnak? Szeretné jobban érezni magát a bőrében? Nincs megelégedve az alakjával? Érdemes az új esztendőt személyi edzéssel kezdeni! Ha gyakorlatot szerez, és hozzászokik a rendszeres mozgáshoz, akkor remek formában érezheti magát, és elégedett lehet a külsejével egész évben.

Többek között a különféle mgazinokból, és az internetről is informálódhat arról, hogy az ismert embereknek saját személyi edzője van. Biztos, hogy Önben is felmerült már a kérdés, hogy valóban ennyire hatékony megoldásról van-e szó. Fontos, hogy tudja, a személyi edzés sokkal több, mint egy átlagos edzés! Minden esetben személyre szabott, a saját adottságainak megfelelően történik a mozgás.

A személyi edzés egy átfogó állapotfelméréssel kezdődik, amely során a szakember részletes képet kap a jelenlegi egészségi állapotáról, majd speciális programot alakít ki a céljaihoz igazítva. Irányított edzésről van szó, így kevesebb idő és energia ráfodításával, a sérülések kockázatának minimalizálásával valósíthatja meg a terveit. Az edző az egyéni igényeihez alakítja az edzésmunkát, jól irányítja ezt, és rendszeresen ellenőrzi a fejlődést. Ha nem kedveli a csoportos órákat, szintén kiváló ötlet személyes edzésre jelentkezni. Érdemes már az új év elején megtenni az első lépéseket annak érdekében, hogy mire beköszönt a nyár, kiválóan érezze magát!

Profi szakemberek segítségével nem lesz nehéz a fogadalmát betartani! Testközpontunkban különböző kezelésekkel várjuk, többek között személyi edzést is tartunk. Kihozhatja magából a maximumot, és sérülés nélkül fejlődhet, ha igénybe veszi szolgáltatásunkat. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy jól érezze magát, miközben kiváló eredményeket ér el. Tudjon meg többet az általunk kínált lehetőségekről a www.testkozpont.hu weboldalunkon!

Változtasson a testalkatán, és legyen kiegyensúlyozott egész évben! Kezdje az új esztendőt személyi edzéssel, és érjen el kiváló eredményeket! Jelentkezzen hozzánk akár már most, és érdeklődjön a részletekről a 06-30-5248586-os telefonszámunkon!