Az idei nyáron a vándor Tisza vízitúra elviszi Önt a folyó rejtett kanyarulataiba. Legyen szép a nyári emlék, készüljön fel alaposan a túrára!

Evezzen velünk, három folyót érintve, töltsön egy teljes hetet a természetben! Ez kihívást jelent a városból érkezőknek, de felkészülten csak a szép emlékekkel fog hazatérni.

Mire lesz szükség?

Még a profi vízitúrázókat is érheti néha meglepetés, ezért a csomagolásra mindig kiemelt figyelmet kell fordítani. A pakolás során többször is le kell ellenőrizni, minden fontos eszközt elrakott e. Az alapvető holmin kívül, amit mondjuk egy nyaralásra is magával vinne, néhány olyan dolgot is el kell csomagolni, ami egy hosszabb vízitúrán létszükségletnek fog bizonyulni.

Az idő jelentős részét a kenukban fogjuk tölteni, így amit magunkkal viszünk, annak nem árt valamilyen vízálló zsákot, zacskót is biztosítani. Egy borulás vagy zápor esetén ne ázzon el a telefon és egyéb holmi. Jó szolgálatot tehet az eső poncsó, de a sapka, a hosszú fehér színű felső is véd az időjárástól.

A fejlámpa szintén praktikus eszköz egy vízitúrához, nemcsak a késői órákban történő evezéshez, de a sátor felállításához, pakoláshoz, keresgéléshez is. A szúnyog és egyéb rovar riasztó termékek használata vízparton szintén életmentő, főleg akkor, ha egy hétig is tart a vízitúra.

Az elemózsiának érdemes hordozható és kisebb méretű dobozt vinni, ami óvja a rovaroktól még a szendvicseket is. A hőtartó termosz egy forró nyári napon jó szolgálatot tehet, ami megőrzi a víz hűs hőmérsékletét. Az evezés sok energiát felemészt, ezért jó ötlet, ha mindig van kéznél kis helyet foglaló, de hatékony energia szelet.

Evezés, a kenuban ringatózás, a víz és a vízpart szépségei, a jóleső kimerültség, a napon lebarnult bőr és a mindent átjáró izomláz. Ez várja minden résztvevőt az egy teljes hétig tartó  vándor Tisza vízitúrán. Készüljön és evezzen velünk! Az első időpontokról érdeklődjön az elérhetőségeinken! A www.vizitura.com honlapon a Vidám Delfin Utazási Iroda telefonszámait és email címét is közzé tettük: +36-42-443-519, +36-42-504-306, vizitura@vidamdelfin.hu.