Szeretne túrázni, vagy a gyermekét küldené egy ilyen táborba? Gondolkodott azon, hogy ne hagyományos táborba menjen, vagy hagyományos túrázásra? Ha valami egyedire, vagy új dologra gondolt, akkor a kenutúra a Tiszán egy nagyon jó választás lehet. Ezen esetben kipróbálhat egy újdonságot, a kenuzást. Ugyanis nincs is jobb dolog annál, hogyha az ember megtanul kenuzni és másokkal együtt a folyó vonalán haladva kirándulhat. Nem is beszélve arról, hogy ez az egészségnek is nagyon sokat használ, és még egészségesebb is tud lenni, mint egy egyszerű túra. Ha pedig azt is szempontnak veszi, hogy ezzel fogyhat, még tökéletesebb.

kenutúra a Tiszán egy roppant remek lehetőség arra, hogy kikapcsolódhasson egyedül, vagy akár a teljes családjával és új embereket ismerjen meg. Ugyanis ezt a fajta túrázási lehetőséget évről évre egyre többen veszik igénybe. Ha nem tud egyelőre kenuzni, nem kell aggódnia, megtanítják önnek, ennek köszönhetően a kenutúra a Tiszán egy örök élmény marad, ahova minden évben szívesen elmegy újra és újra, mert mindig újabb élményeket nyújthat. Az sem gond az ilyen túrák esetében, hogyha ön kezdő, a legtöbb helyen egyébként is kifejezetten kezdők számára is vannak külön ilyen több napos lehetőségek.

Amennyiben szeretne eljutni egy kenutúrára a Tiszán, akkor érdemes az interneten körülnéznie, mert nagyon sok több napos túra közül lehet választani. Vannak olyan helyek, ahol csak kezdőket várnak, de tapasztaltabb kenusok is bőven találhatnak ilyen programot. Cégünknél mindkétféle lehetőségre számtalan túrát találhat, amik miatt is érdemes lehet minket választani.

Cégünk, a Vidám Delfin Kft. és Utazási Iroda hosszú ideje rendez és szervez többek között kenutúrákat a Tiszán, melyek szervezésében nagy tapasztalatokkal rendelkezünk. Kezdők és tapasztalt kenusok is megtalálhatják nálunk a megfelelő programot maguknak, amiket a folyó különböző szakaszain szervezünk tavasztól őszig. Túráinkról, árainkról részletesebben a www.vizitura.com honlapon olvashat.

Amennyiben szeretné a legjobb kenutúrákat a Tiszán megtalálni, akkor cégünk áll rendelkezésére. Ha pedig kérdése lenne, felveheti velünk a kapcsolatot a vizitura@vidamdelfin.hu email címen, vagy pedig a +36-42/443-519-es és a +36-42/504-306-os telefonszámon.