A kitűzött célok elérése mindig az alapoktól kezdődik. Az állapotfelmérés edzés előtt hasznos, mert megmutatja, honnan indul a fizikai átváltozás.

Az állapotfelmérés egy jó mérték, amivel a későbbiekben össze lehet hasonlítani a kiinduló és az elért állapotot. A felmérésnek alaposnak kell lennie, minden részletre kiterjedő átvizsgálásnak.

Mi a felmérés célja?

1. A vendégről fontos információk derülnek ki, ezek az adatok segítenek behatárolni azokat az eszközöket, módszereket, amikkel a kitűzött célok elérhetők.

2. Nem szabad elhallgatni semmit sem. Ki kell derülnie a vendég káros szokásainak, információt kell adnia az életmódjáról, korábbi vagy meglévő sérüléseiről, betegségeiről, egészségi állapotáról, étkezési szokásairól, sportolási szokásairól.

3. A fittség és az egészség is fókuszba kerül, átfogó adatgyűjtés történik, ami képet ad arról, milyen irányba kell elindulni. Mérésekkel is feltérképezik a vendég állapotát, például testtömeg, körméretek, pulzus stb.

Miben segít a felmérés?

Az állapotfelmérés segít abban, hogy a vendég a legtöbbet tudja kihozni a kezelésből és azt válassza, ami testre szabott a számára. Az aktuális állapotot össze lehet kapcsolni a konkrét célokkal és ezekhez választani kezelést. Ki kell derülnie a rövid távú és a hosszú távú céloknak is, a vendégnek választ kell adnia arra, mik azok a területek, amikre fókuszálni szeretne.

A formás, karcsú vonalakhoz célzott kezeléseken át vezet az út. Stúdiónkban komplex és személyre szabott kezelés csomagokkal várjuk azokat a hölgyeket, akik eltökélték, hogy látható és érezhető eredményeket fognak elérni. Így tudunk segíteni Önnek is, méghozzá olyan formában, hogy semmiről sem kell lemondania!

Az ajánlatunkról a www.szuperfogyas.hu webcímen árulunk el további részleteket. Érdeklődjön a szabad időpontokról telefonon vagy üzenetben: 06-20-936-50-64, 06-70-371-58-51, info@szuperfogyas.hu.