Azok közé tartozik, akiket nem rettent vissza a zord időjárás, ha kedvenc szabadtéri programjukról van szó? Ha esőben, szélben is elindul futni, és a téli hónapokban is rendszeresen túrázik, akkor bizony érdemes felszerelkeznie a legjobb sportruházati termékekből. Ismerkedjen meg a NORTHFINDER futóruhákkal, amik a legkitartóbb sportolók számára lettek tervezve!

A tavasztól őszig tartó időszakban rengetegen járnak rendszeresen kocogni, és talán még ennél is többen járják az erdőket. Ám jó időben nincs szükség igazán speciális sportruházatra, a technikai póló – leggings – futócipő trió tökéletes alapot biztosít a szabadtéri programokhoz. De mi a helyzet Önnel, aki igazán aktív életmódot folytat, és akkor is elindul futni vagy túrázni, amikor mások az otthonuk melegét élvezik?

  • •    Amire biztosan szüksége van, az egy jó futónadrág, de érdemes beszereznie egy kifejezetten csapadékos, szeles időre tervezett technikai nadrágot is.
  • •    Jó szolgálatot tehet egy pár kamásli, ami nem csak a nedvességtől véd, hanem a rovarcsípésekkel, karcolásokkal szemben is óvja a lábszárakat.
  • •    Ami még nélkülözhetetlen, az egy dzseki, amiben akkor is komfortos lesz a szabadtéri program esőben, szélben, hóesésben is.

Ezeket mind megtalálja a NORTHFINDER futóruhák között, melyek kiváló alapanyagokkal és modern gyártási technológiával tudnak minden igényt kielégítő sportruházatot biztosítani. Tökéletes védelmet nyújtanak zord időjárási körülmények között, mégis remekül szellőznek, ezen felül kifejezetten strapabírók. Nagyobb távolságok esetén is maximális kényelemre számíthat és még a stílusos megjelenésről sem kell lemondania, ha NORTHFINDER futóruhákat választ magának.

Szeretné próbára tenni a NORTHFINDER termékeit? Nézzen szét a Futashoz.hu Shop kínálatában, melyben professzionális futóruhák és sportfelszerelések közül válogathat kedvére. A választékot a www.futashoz.hu webcímen éri el, ahol mindjárt a rendelését is leadhatja, ha megtetszett Önnek a NORTHFINDER futóruhák egyike. Kérdéseit tegye fel bátran, hívja a +36-30-712-2842-es telefonszámot vagy írjon üzenetet az org@futashoz.hu e-mail címre!