reklámajándékok nyárra elkészültek már vagy még csak az ötletelésnél tart? Az aktuális nyári promóciókhoz egyszerűen be lehet szerezni a logózott, témához kapcsolódó reklámajándékokat, már csak pár kreatív ötletre van szükség. Két választása van, ha a reklámajándékok nyárra készülnek. Előveszi a jól bevált termékeket, amikkel biztosan nem fog mellé vagy pedig csavar egyet a dolgon és bátran követi a legújabb trendeket.

Nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy a fenntarthatóság, a környezetvédelem és a tudatos fogyasztás egyre nagyobb szerephez jut a hétköznapi életben is. Közös érdekünk, hogy a pazarlást, szemetelést, a bolygónk pusztítását megállítsuk. Ha ilyen reklámajándékokat nyárra tervezne, akkor nem fog csalódni az aktuális reklámajándék katalógusunkban! A katalógus, illetve a legújabb termék kínálat összeállításakor kiemelt figyelmet szenteltünk a környezetbarát, tudatos életmódba beilleszthető termékeknek. A megrendelhető ajándékok stílusos, ötletes, praktikus darabok, amik garantáltan felkeltik a vásárlók, ügyfelek figyelmét és megbecsült helyet kapnak a hétköznapi tárgyak között.

A nyári programok oszlopos tagja a piknik, a strand, nem kevésbé népszerű a kirándulás, illetve az utazás sem. Ezekre a programokra mindenképpen szükség van a piknik kosárra, piknik takaróra, de nem marad kihasználatlan a hűtőtáska vagy a palackhűtő sem. Az általánosabb, nyári reklámajándékokat sem kell hiába keresnie a legfrissebb katalógusunkban, illetve a webáruházunkban, mert napszemüvegekben, hátizsákokban, strandlabdákban vagy strand törölközőkben is bővelkedik a kínálatunk. Ezeket a tárgyakat már csak logózni kell és kész a tematikus, nyári reklámajándék.

A Duál Reklámstúdió és Kereskedelmi Kft. nyáron sem hagyja cserben az ügyfeleit és a nyári reklámajándékok kiválasztásában is segítségére van az ügyfeleknek, nem beszélve az emblémázás kivitelezéséről. A www.dualreklam.hu webcímen megtalálja cégünk elérhetőségeit, ezeken tájékozódjon: 410-2672, 410-4163, 410-7319, 410-6376  dual@dualreklam.hu