Biztos, hogy Ön is szeretné a sífelszerelését hosszú időn keresztül, örömmel használni. Ennek érdekében fontos, hogy gondoskodjon a sporteszközök megfelelő ápolásáról. A legjobb megoldás szerviz szakembereihez fordulni, akik gyorsan, a megfelelő anyagokkal és kellékekkel végzik a sífelszerelés karbantartását, javítását.

A sítúra nem csak az utolsó siklásig tart, hanem folytatódik a következő szezonban. Bizonyára szeretne biztonságosan, kényelmesen csúszni később is, ezért fontos, hogy ne feledkezzen meg a sífelszerelés karbantartásáról. Nem elhanyagolható az sem, hogy milyen módon kerül sor a tárolásra a megfelelő ápolás után.

A síléc legérzékenyebb része az éle, ami gyorsan rozsdásodik, ha nincs helyesen kezelve. Lényeges, hogy ne maradjon rajta hó, jégdarab, ugyanis ha ezek a csomagolásban kiolvadnak, páradús, nedves környezetet hoznak létre. Ha autó tetején szállítja a sporteszközeit, szintén elengedhetetlen az odafigyelés, ugyanis a sózott utakról felcsapódó sós permet szintén elősegíti a rozsdásodást. Amennyiben alaposan letisztítja a sílécet, és a sugárzó hőtől kicsit távolabb megszárítja, nem kell aggódnia a rozsdásodás miatt. Tanácsos a sífelszerelés karbantartást szerviz szakembereire bízni, akik megfelelően letisztítják a talpat, és javítják az esetleges hibákat. A kijavított talp szintbe csiszolása, a kantni oldalának beköszörülése, majd a waxolás rövid idő alatt elvégezhető, ha profik látják el a feladatokat. Szakértelem, és kiváló minőségű, megfelelő típusú gépek hiányában könnyen kárt tehet a sílécben, ezért nem érdemes kockáztatni, a sífelszerelés karbantartását önállóan végezni.

Vegye igénybe Tottisí Síkölcsönző és Szervizünk szolgáltatását, hogy a sífelszerelés karbantartását, javítását követően kifogástalan állapotban kapja vissza a sporteszközeit! Kedvező áron vállaljuk a sífelszerelés karbantartását, akár pár órán belül teljesítjük a kérését. Informálódjon részletesen a tevékenységünkről a www.sikolcsonzo-szentendre.hu weboldalon, és keressen bennünket bizalommal a 06-30-2103526-os telefonszámunkon!