Megsérült a síléc talpa? Nincs jó állapotban a sporteszköze, pedig ezt szeretné legközelebb is magával vinni? Szakemberek segítségével sor kerülhet a síléc javítására akár már aznap, és újra biztonságban, egyéni igényei szerint sportolhat!

A síelés világszerte népszerű sport, amit a gyermekek és a felnőttek egyaránt űzhetnek. Ez a téli mozgásforma kiválóan edzi a testet, szórakoztat, és szellemi frissességet is ad. A szabadban végzett mozgás erősíti a pszichét, és jelentős mértékben csökkenti a stresszt, egyszerre nyújtja a mentális és a fizikai regeneráció lehetőségét, valamint garantált a tökéletes kikapcsolódás élménye.

A síléc kiváló állapota akkor őrizhető meg, ha nagy figyelmet fordít az állapotára, és rendszeresen sor kerül a karbantartásra. Elengedhetetlen feladat a waxolás, az anyagnak a síléc talpában, és rajta is kell lenni. A síléc éle a használat során ki van téve a környezeti tényezőknek, így a kőhöz való odaütődésnek, vagy a műhónak, hiszen ennek a szemcseszerkezete eltér a természetes hótól. Sok hó esetén is előfordulhat, hogy kisebb-nagyobb kődarabok, fenyőágak, fenyőtobozok keverednek a hóba.

Ha hibát észlel, nem a megszokott állapotban van a sporteszköze, minél előbb szükség van a síléc javítására. Célszerű profi szakemberek segítségét kérni, akik nagy tapasztalattal, és a megfelelő, korszerű eszközökkel, kiváló minőségű anyagokkal végzik a munkájukat. A síléc javítását kiemelten fontos ilyen módon megoldani, ha a sérülés érinti a talp alatt található szerkezeti elemeket, vagy esetleg eldeformálódott az él. A kisebb és a nagyobb sérülések egyaránt eltüntethetők a síléc javítás során. A talpcsiszolás, a talpjavítás, az élezés, a waxolás, a polírozás mind lényeges teendők, melyeknek köszönhetően újra kifogástalan állapotba hozhatja a kedvenc sporteszközét.

Vegye fel a kapcsolatot Tottisí síkölcsönzőnk munkatársaival, akik néhány órán belül elvégzik a síléc javítást! Nagy tapasztalattal vállaljuk a különböző méretű és típusú sílécek javítását. Szerezzen részletes információt a szolgáltatásunkról a www.sikolcsonzo-szentendre.hu weboldalon, és keressen bennünket bizalommal a 06-30-2103526-os telefonszámon!