Szeretne többféle sportolási lehetőséget nyújtani a lakosság számára? Netán intézménye vagy létesítménye külterének korszerűsítését tervezi? Alakítson ki görkorcsolyázásra, gördeszkázásra és BMX-ezésre alkalmas, biztonságos területet kiváló minőségű skatepark elemekkel!

Mindenki tudja, hogy a mozgás pozitív hatást gyakorol a szervezetre és a közérzetre is. Lehetőség van szabadtéren sportolni, ami még inkább segít az egészség megőrzésében. A természetben mozgók energikusabbnak érezhetik magukat, csökkenthetik a feszültséget, a szorongást. A természet közelsége, a szabad tér, és a friss levegő nagyobb élvezetet, mentális felfrissülést nyújt. Éppen ezért ha intézmény vagy létesítmény vezetője, esetleg Ön a felelős a település fejlesztéséért, semmiképp sem érdemes a szabadtéri sportolásra alkalmas területek kialakításáról megfeledkezni. Erre a célra szolgálnak a skatepark elemek, amelyek kicsiknek és nagyoknak egyaránt lehetővé teszik az önfeledt kikapcsolódást. A görkorcsolyázásra, gördeszkázásra, és BMX gyakorlásra alkalmas téren mindenki egyéni tudási szintje szerint sportolhat a különféle skatepark elemeknek köszönhetően.

Tegye lehetővé a szabadtéri mozgást egyedülálló skatepark elemek elhelyezésével! Alakítson ki biztonságos, kicsik és nagyok által egyaránt használható területet, ahol mindenki bátran gyakorolhatja a kedvenc sportágát! Vegye fel a kapcsolatot cégünk, a World 2000 Kft. munkatársaival, ossza meg egyéni igényeit, és bízza ránk a kivitelezést! Több éves tapasztalattal, kiváló minőségű anyagokkal és eszközökkel valósítjuk meg a terveket. Célunk, hogy biztonságos környezetben tudjanak különleges élményben részesülni a gyermekek és a felnőttek. Különböző skatepark elemek közül válogathat, amelyekkel könnyen kialakítható kisebb és nagyobb görkorcsolya pálya is. Informálódjon részletesen a nálunk kapható skatepark elemekről, és más szolgáltatásunkról is a www.world2000.hu weboldalon! Hívja bizalommal a 06-93-536770-es telefonszámunkat, vagy küldjön nekünk üzenetet az iroda@world2000.hu e-mail címünkre!