A szabadtéri fitneszparkok tervezése elősegíti a lakosság életmódjának javítását. A kültéri eszközök mindenki számára elérhetőek.

A modern életmód hihetetlenül kevés mozgással jár együtt. Az számít normálisnak, ha egész nap csak képernyőkre összpontosítunk, egy helyben ülünk, elektronikus eszközöket kezelünk. A testünk erre nincs berendezkedve, viszont nagyon gyorsan megsínyli az állandó ücsörgést. Napi húsz perc aktív mozgásra mindenkinek szüksége van. Ez a mozgás lehet séta, kocogás, torna vagy kültéri kondiparkban végzett gyakorlatok sorozata is.

Mozogjon a szabadban!

A szabadtéri fitneszparkok közös zöld területeken, ligetekben, társasházak, cégek udvarán, iskolák területén is helyet kaphatnak. A mozgás igényét mindenkiben fel kell éleszteni, erre pedig egy közösségi edzésnél nincs is jobb módszer. Ahelyett, hogy valaki otthon tekerne egyedül a szobabiciklin vagy a steril edzőteremben ismételgetné a súlyok emelgetését magányosan, ki is léphet a szabadba!

A fitnesz termekben a legtöbb csoportos óra mindig maximális létszámmal működik. Miért? sokkal motiválóbb másokkal együtt edzeni, mint egyedül. Társakkal a kültéri edzés is szórakoztatóbb, ahelyett, hogy macerás kötelesség lenne.

Az egyes fitnesz eszközök saját testsúlyos és kardió edzésekre is alkalmasak. A kondiparkok eszközeit többféleképpen is lehet használni, kreatívan lehet velük ismétlődő mozgást végezni.

Egész évben ki lehet használni a fitnesz eszközöket, de főleg napos, melegebb időben szeretik birtokba venni őket. Az anyaguk időjárásálló, a megfelelő karbantartás mellett sokáig megmarad eredeti állapotában.

Az első lépést a szabadtéri kondipark tervezéséhez az jelenti, hogy megnézi a honlapunkat. A www.sport-jatszoter.hu weboldalon közzétettük a fitnesz eszközöket tartalmazó katalógusokat és a kész kondiparkokat illusztráló fotókat.

Ha valamelyik termék megtetszett Önnek és szeretne egy komplett kondiparkot telepíteni, lépjen kapcsolatba velünk az info@sport-jatszoter.hu email címen vagy hívjon minket a 06 70 948 3770 telefonszámon!